1.6 vaiko nemiga, verkimas

10. Oct, 03:03

Mano vyresnėlis jau kurį laiką labai verkia naktimis, tai verkimu vadinti peršvelnu, labiau isteriškas klykimas, bet su ašarytėmis, būna net kantrybė trūksta raminant, tada keičiamės su tėčiu, nes gaila vaikučio. Blogiausia, kad ir apkabini ir nršioji ir pas save guldom nurimsta ir vėl klykia, užpraeitą nakti taip kankinomės iki 4 val, pamiega 20min o valandą ramini. Praeita padaviau ibumetino pusę tabletės, nes sirupiukai ir žvakutės negelbėja, ar kuriai taip mamytei dar yra? Jau nebežinau ką daryti, gyditoja nieko tokio neranda. Nebežinau ko imtis.. buvom pas nervų, bet sako kad gal dėl aktyvumo, bet čia jau nebenormalu. O info mažai apie tai.
P.S dantukai beveik visi, liko apatiniai iltinukai neprasikalę.

20. Oct 2015, 23:21

Gali būti ir dėl aktyvumo. Bet temos autorė rašė, kad nepadeda jokie sirupėliai, o sedalia yra tik švęstas vandenėlis. Kai nieko rimto, gal ir padeda, bet šiuo atveju abejoju. Aišku verta viską išbandyti. Net ir vaistus nuo skausmo nakčiai galima duoti bent kelias dienas iš eilės, mums taip patarė.

20. Oct 2015, 09:29

Sveiki, jūsų paskutinis sakinys yra atsakymas į jūsų klausimą ir nerimą. Su dukra mums taip buvo, dabar laukiam su sūnum, jam 1 m.4 mėn.