Apie pinigus tema

29. Jan, 02:48 estuarija estuarija

Sveikos mamos! Noreciau pakalbeti apie pinigus. Jeigu nutinka tokia situacija, kad butinai prisireikia kad ir keliu simtu euru - is kur skolinates?

JustytesMama JustytesMama 24. Oct 2022, 20:25

Noriu pakeisti balkono turėklus į stiklinius https://www.inoxas.lt/tureklu-sistemos-inoxas-lt/stiklo-tureklai nes dabar tik metaliniai tarsi kokios grotos, atrodo nesaugu jei vaikas išbėgtų. Gal kiek perdėtai į tai žiūriu, tačiau norisi užtikrintumo. Svarstau ar imti paskolą, ar iš kažko šiaip pasiskolinti.

Tevelis Tevelis 01. Jan 2022, 15:25

Stengiuosi išsiversti be įsiskolinimų. Arba skolinuosi iš artimųjų tokią sumą. O šiaip didesniems pirkiniams taupau ir planuoju iš anksto. Pvz padangų reikės, tad internetu dairiausi https://epadangos24.lt/padangos ir jau užsisakiau, nes prasidėjus keitimo sezonui kainos daugelyje vietų išaugs.

kempiniuke11 kempiniuke11 31. Jan 2019, 23:25

Pirmoj vietoj tai giminaičiai ir draugai. Manau tikrai daug geriau skolintis iš jų, negu mokėti poto palūkanas. Jos šiais laikais gal ir nėra labai didelės, bet vistiek nemažai susikaupia. Mano draugai ir giminaičiai lygiai taip pat jeigu jiems prisireikia skolinasi iš manęs. Aišku čia labiau galioja kai reikia kelių šimtų eurų, o ne kelių tūkstančių. Nes didesnių sumų jau nelabai pasiskolinsi iš giminaičių, nes jiems irgi būna sunkių laikų. Tai tada jau belieka greitieji kreditai arba bankai. Tai vieną kartą teko imti iš paskoliuko https://www.paskoliukas.lt/greitos-paskolos/ tūkstantį eurų metams. tai reikėjo grąžinti 1358eur. Manyčiau sąlygos visai priimtinos, nors vistiek daug. Pliusas greitųjų kreditų tas, kad jie iš tikrųjų greitai veikia. Dažniausiai jeigu su anketa problemų nekyla tai vos ne iš karto ir gauni tuos pinigus.