Darbas namuose: ar geras pasirinkimas SEO specialistė?

25. Aug, 09:45

Sveikos, mamytės. Norėčiau pasiteirauti tokio klausimo. Vyro įmonė gavo kvietimą iš seomama.lt SEO kursams, kurių metu galima įgauti žinių apie tai, kaip popiarinti turimą svetainę, užsiimti SEO paslaugomis. Girdėjau, jog tai puiki galimybė užsidirbti namuose kuriant SEO tekstus. Ar teko kam nors api etai girdėti? Gal kuri tuo užsiima? Visai norėčiau išbandyti. 

Loreta S Loreta S 24. Aug 2020, 10:50

Rekomenduoju seo mokymus seo akademijoje
http://www.seoakademija.lt/

Ernestagryb Ernestagryb 09. Jun 2020, 09:22

Rekomenduoju https://www.seoakademija.lt, baigiau rašytojų akademiją ir šiuo metu mokausi seo akademijoje.

Skaiste123 Skaiste123 03. Mar 2020, 00:15

SEO mamos vedami kursai labai naudingi nuoseklūs ir tokie, kuriuos tikrai galima pritaikyti praktikoje 😀

moonik moonik 29. Oct 2019, 22:02

Nuoširdžiai rekomenduoju SEO kursus "Seo akademijoje" (https://www.seoakademija.lt/),nes pati šiuo metu mokausi ir esu labai patenkinta. Taip,visko galima išmokti patiems,nes internetas pilnas informacijos,bet atsirinkdami "kas yra kas" sugaištame daug laiko, o laikas- pinigai. Kursuose informacija pateikiama labai konkreti ir aiškiai suprantama net naujokams šioje srityje. Už tikrai žemą kainą, gauname labai daug informacijos.

Živilė Jodkonienė Živilė Jodkonienė 23. Apr 2019, 12:00

Rekomenduoju, seo mokymus seo akademijoje. https://www.seoakademija.lt/apie-seo-pr-kursus/

Mingasi Mingasi 03. Mar 2019, 23:42

Sveiki, SEO susidomėjau visai atsitiktinai, pati bandydama "paleisti į gyvenimą" savo el. svetainę ir supratusi, kad trūksta žinių... Kaip tyčia Facebook'e įkrito https://www.seoakademija.lt/
reklama, tai ta pati https://www.seomama.lt/ , nusprendžiau pabandyti (kadangi registravausi gerokai anksčiau, tai dar ir nuolaida buvo nemaža...). Dar besimokydama šio amato pradėjau žinias taikyti praktiškai ne tik savo projektams, bet ir kitai įmonei padedu tvarkytis su svetaine. Patinka, kad lektorė labai praktiška, o paskaitos įtraukiančios. Tad, jei tik nors kiek "užkabina" šis kūrybinis darbas, tikrai rekomenduoju! O aš perspektyvų SEO srityje matau nemažai, tikrai daug kur galima šias žinias pritaikyti ir dar dirbti gali iš bet kur praktiškai.

07. Jan 2019, 19:08

Sveikos! Jeigu turite savo interneto svetainę, tikrai rekomenduoju investuoti į profesionalias SEO paslaugas, kurių dėka padidėtų lankytojų ir potencialių pirkėjų srautas. Turinčioms klausimų apie SEO optimizaciją mielai į juos atsakysiu, todėl drąsiai rašykite man! Taip pat teikiu nemokamas SEO konsultacijas, skirtas kiekvienam individualiam atvejui, o daugiau apie kitas SEO paslaugas galite sužinoti apsilankiusios: https://www.seoart.lt