reikes: bet kokios atsaldytos zuvies dziuveseliu morku cibuliu isgliaudentu ne sudytu saulegrazu tomato ( geriau pikantisko) ruosimas: zuvi isvolioti dziuveseliuose, ir apkepti keptuveje su aliejumi, iskepus zuvi sudedame i dubeni geriau su dangciu po to iskepus zuvi imame daryti kita puse nuskustas morkas sutarkuojame su tarka kepame kol apskrus po to idedame smulkiai supjaustytus cibulius patusiname koki 10-15 min. ir ant virsaus supilame saulegrazas pilti pagal skoni, kiti megsta daugiau kiti maziau, dar 5 min. pakepame ir ant galo uzmilame tomato , pilti tiek kad gautusi vientisa mase keptuveje. pkepus 2 min. supilame viska ant zuvies ir palaukiame 10 min. kol zuvis issigers to kvapo. val;gyti su duona SKANAUS:)
lurdi maniskis kai valgo tai pirstus gali apsilaizyti
tikrai tas receptas skanus,maciau panasu per zvejybos laida,,ir vyras gamino,tik kepe ne lydeka o lynus,,sknu
ta zuvi reikia supjaustyti gabaleliais
zivile25 pabandyk tikrai labai skanu ir po to parasyk tikrai duodu galva nukirsti kad patiks nes mano uosviene kiekviena savaitgali praso padaryti nes jei niekaip neiseina
cia mano vyro megstamiausias patiekalas😀 labai skanu pabandykit tikrai nenusivilsite
reikes:
bet kokios atsaldytos zuvies
dziuveseliu
morku
cibuliu
isgliaudentu ne sudytu saulegrazu
tomato ( geriau pikantisko)
ruosimas:
zuvi isvolioti dziuveseliuose, ir apkepti keptuveje su aliejumi, iskepus zuvi sudedame i dubeni geriau su dangciu po to iskepus zuvi imame daryti kita puse nuskustas morkas sutarkuojame su tarka kepame kol apskrus po to idedame smulkiai supjaustytus cibulius patusiname koki 10-15 min. ir ant virsaus supilame saulegrazas pilti pagal skoni, kiti megsta daugiau kiti maziau, dar 5 min. pakepame ir ant galo uzmilame tomato , pilti tiek kad gautusi vientisa mase keptuveje. pkepus 2 min. supilame viska ant zuvies ir palaukiame 10 min. kol zuvis issigers to kvapo. val;gyti su duona SKANAUS😀