Mamyčių klubo FORUME veikia "karšta linija" - Klausk psichologo!

Auginant vaikučius ir tiesiog gyvenant šeimyninį gyvenimą, iškyla begalė klausimų įvairiomis temomis - "amžina" vaikų-tėvų santykių tema, vaikų auklėjimo problemos, darželio adaptacijos klausimai, vyro-moters santykiai ir pan.

Tad norėdami jums pagelbėti, nuo šiol tris kartus per savaitę Mamyčių klubo FORUME jus konsultuos jau mums visiems žinoma psichologė VIKA ANIULIENĖ.

20140516124722-68295.jpg

Socialinių Sprendimų Centras
Vika Aniulienė
865449445

Visus klausimus jus dominančiomis temomis rašykite Forumo skiltyje - KLAUSK PSICHOLOGO

Psichologė pagal galimybes į MK Forumą užsuks - pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais! Tad jei norite "gyvai" ko nors paklausti, rašykite šiomis dienomis, tačiau galite ir bet kurią savaitės dieną - radusi klausimus Vika stengsis atsakyti į juos visus.

Startuojame nuo spalio 10 dienos! V.Aniulienė prisijungs po pietų.

P.S. Klausimus galite rašyti jau dabar.

Mergaiciukas Mergaiciukas 23. Oct 2014, 09:38

Sveiki. Mūsų berniukui jau metukai, bet niekaip negalime jo pripratinti pabūti, pažaisti vieno, su žaisliukais, knygutėmis. Svarbiausia, mažylis nuo pat gimimo miega su manimi, taip verkdavo, tai lengviau būdavo tiesiog su juo miegoti, keliasi 4-5 kartus per naktį. Padėkite, prašau, kaip pripratinti mažylį miegoti savo lovelėje. Aš jau miego su vyru pasiilgau. Ačiū.

22. Oct 2014, 14:12

Sve4iki,turiu bedele kuri mane labai neramina. Mazylei 10men ,bet ji vis kisa pirsciukus i burnyte iki ziaugciojimo. Jai tai labai patinka,ji tada juokiasi,bet daznai taip bedarydama vemia. Man tai nepatinka ir atrodo,kad tai yra nenormalu. Kodel vaikas taip daro ir ka daryti ,kad vaikutis taip nesielgtu? Ar tai normalu?

19. Oct 2014, 20:44

Sveiki. Laukiuosi 23savaitę. Ir pastebėjau,kad vyras vis mažiau dėmesio skiria pilvelyje augančiam mažyliui ir man,kaip besilaukiančiai žmonai. Gal galite patarti,kaip jį sudominti ir įtraukti į informacijos ieškojimą ir viskuo domėjimąsi? 😀

17. Oct 2014, 09:33

Ir dar klausimas susijęs su paauglyste 😛 - dukrai 13 metų,ji vis iškelia pavydo sceną, kad mažiukui(8,5mėn) dėmesio skiriama daugiau.Visi argumentai, kad jis pats dar nesugeba savimi pasirūpinti negirdimi...pavargau, kaip paaiškinti, kad mama savo vaikus myli ir dievina nepriklausomai nuo jų amžiaus ir šalia praleisto laiko?

17. Oct 2014, 09:25

Sveiki, ar normalu žindyti aštuonių su puse mėnesio mažylį daug (t.y.kas valandą ar dvi) kartų per naktį?Ką daryti? Kuo pakeisti?Mamai tai išbandymas, nors augina jau trečią vaikutį 😉 Dieną taip dažnai valgyti neprašo.Gal jam tiesiog norisi kartu miegot?Mūsų lovoje irgi miega neramiai - tai priežastis panašu, kad ne ta..Labai lauksiu atsakymo...patarimo...Dėkui

13. Oct 2014, 14:43

Gal aš ne taip supratau, bet tikriausiai "karštoji linija" dar nestartavo?

12. Oct 2014, 07:14

Laba diena,
Mano vaikui jau 5 metai,bet jis vis dar tustinsasi i kelnias.Ka daryt?