namas

30. Dec, 10:34 aleksandr bjork aleksandr bjork

vaiko namas

JustytesMama JustytesMama 31. Mar 2021, 23:09

Mes lauke pastateme medini nameli. Tikrai puikus sprendimas, nes ir vyresnelei vis dar patinka, ir maziukas mielai ten zaidzia. Norisi perdazyti , bet kad butu nekenksminga vaikams. Kiek ieskau dazu medienai, remmers siulo kone didziausia pasirinkima https://www.shop.remmers.lt/lauko-medienai gal kas turite tokiu zaidimu zonu ir kaip jas priziurite?

Lima Lima 04. Oct 2018, 12:12

Fainai. Primena vaikystę, kai dėdavom žaislus į medžiagines lentynas spintoje..

________________________________________
https://www.xszaislai.lt/preka-s/zaislai-kudikiams.html

26. Mar 2016, 10:01

Sveiki, piesiu grafinius piesinius ant sienos, piesini galima parinkti betkoki pagal jusu pageidavima. Piesiniu kainos nevirsyja 200 euru. Grafika ant sienu laikoma prabanga ir puikiai tinka vaikiskiems kambariams. Gana klijuoti vaikiskus tapetus su kiskuciais, padarykite savo myliamiausiam vaikui modernia dovana 😀 Vilnius (uz papildoma kaina atvyksiu i bet kuri miesta). Spauskite "patinka" ir galbut butent jusu namai bus papuosti nemokamu moderniu grafiniu piesiniu. Nuoroda: https://www.facebook.com/grafika.ant.sienos/?ref=aymt_homepage_panel

21. Jan 2016, 21:52

Sveiki, radau puikų lietuvišką tinklapį vaikams www.tralialia.lt ir nutariau pasidalinti. Yra keletas panašių puslapių, bet šis išsiskiria labai patogiu valdymu net mažiems vaikams tiek ant kompo tiek mobiliuose įrenginiuose. Ten daug fainų filmukų, pamokėlių, pasakų, žaidimų ir naujų pridedama kasdien. Manau jums patiks 😀 o ypač jūsų mažiesiems!