Natūralios ir profesionalios grožio priemonės iš MASTERLINE

02. Dec, 10:25

Sveikos,

Norėjau pasidalinti savo patirtimi ir pasiūlyti išbandyti MASTERLINE grožio priemones iš italijos. Jų produkciją man rekomendavo draugė ir sakė, kad visos ML prekės yra be natrio laurel sulfatų ir parabenų, sudėtyje gali turėti įvairių eterinių aliejų, vitaminų ir t.t.

Asmeniškai aš esu išbandžiusi Crystal Shine šampūną ir kondicionierių plaukams bei rankų kremą La Crema Unica. Panaudojusi Crystal shine produktus jau po mėnesio pastebėjau, kad plaukai tapo lengviau šukuojami, tvirtesni, ėmė labiau blizgėti.

O kremas! Tokio dar niekada neteko įsigyti iš parduotuvių lentynų! Galit tikėti, galit ne, bet pasitepus rankas pojūtis - nuostabus. Rankos pasidaro labai švelnios! Be to kremas greitai susigeria ir turi puikų aromatą, pasitept susigundė net mano vaikinas, kuris šiaip į tai žiūri gan skeptiškai.

Draugė dabar įsigijo aromaterapinių dušo želė komplektą (1600 ml želės!), kadangi pastarosioms prekėms pritaikyta beveik 50% nuolaida, plius prekės supakuojamos, kad atrodytų kaip dovana. Jei turite natūralių produktų mėgėją, galite jam padėti tokią dovanėlę po eglute :)

Jei susigundėte, prekių sąraša galite rasti http://www.masterline.lt ir http://new.mastershop.lt svetainėse.

02. Dec 2014, 12:08 lukauskaite

Negaliu atsakyti. Aš kondicionierių išnaudoju maždaug per mėnesį, šampūno užtenka ilgesniam laikui (aišku dar priklauso kaip dažnai lankaisi duše). Bet per visą naudojimo laiką nepastebėjau, kad pasikeistų jo savybės.

02. Dec 2014, 10:45

Kadangi prekės ekologiškos, mane domintų, kiek plius minus jos galioja nuo atidarymo dienos?

02. Dec 2014, 10:27

Beje akcijos dažniausiai būna skelbiamos feisbuke: https://www.facebook.com/masterlinelt