Nebrangiai plaukų gydymas ir tiesinimas keratinu Vilniuje

28. Sep, 12:59

Keratinas, tai baltymas, pagrindinė plauko pluošto sudedamoji dalis (daugiau nei 95% )! Veikiant išoriniams veiksniams (naudojant netinkamas plaukų priežiūros priemones, patiriant stresą, neteisingai maitinantis, pernelyg dažnai tiesinant , veikiant žalingoms aplinkos sąlygoms) prarandamas keratinas. Plaukai praranda natūralų žvilgesį, tampa matiniai, pradeda veltis, elektrintis, pūstis, tampa ploni, lūžinėja, galiukai pradeda skilinėti, šakotis, jaučiamas tūrio sumažėjimas. Lepinant plaukus keratino terapija Rezultatai matomi iš karto ir yra ilgalaikiai. Plaukai atrodo lyg laminuoti, nes tampa prisodrinti veikliųjų medžiagų tiek iš vidaus, tiek išorėje. Keratino gydymo sistema idealiausias sprendimas silpniems, besipučiantiems, išsipūtusiems, pažeistiems, sausiems, dažytiems, balintiems, sunkiai išsišukuojantiems ar tiesiog gražių plaukų puoselėjimui.Plauko vidinis pluoštas pagyvėja ir tampa lyg švelniavilnių gyvūnų plaukų, yra ir atrodo stipresni, suteikiamas tūris. Plaukai tampa sveikesni, lygesni, stipresni, tankesnio tūrio, labiau blizga, nesįelektrina. Ir svarbiausia jų nereikia kiekvieną dieną braukyti tiesintuvu! Tai efektyviausias būdas atsiauginti plaukus, užkertant kelią galiukų lūžinėjimams! 
Myliu savo darbą ir sukurtą grožį beiklienčių šypsenas,tad darbą atlieku su didele meile. Daugiau: FB Plauku tiesinimas Cocochoco keratinu (SANTINO) 

Kainos: labai draugiškos tačiau, kad individualiai pasakyčiau konkretesnę kainą prašau atsiųsti plaukučių foto į el. p. cocochoco.by.santino@gmail.com 

Mob. 862369507, Vilnius, Ozo parkas.