nesutarimas su vyru

28. Nov, 03:15

Sveiki, turiu tokia problema, beda nei nezinau kaip ivardinti.

Gyvenu su vyru santuokoje jau virs metu isdraugavo 3metus. Dabar auginame sunu kuriam 8men. Viska namuose tvarkausi viena vyras nieko nepadeda. Jis pats niekur nedirba tik buna su draugais o grizes zaidzia su kompiuteriu. Nei kiek nenori pabuti ar pasidziaugti suneliu. Ateini tik pasisveikina, pakutena ir nueina zaisti sau. Tuomet jo negali nieko klausti ar net tvarkytis ko nes pradeda saukti neva jam trukdau. Paprasau kad paziuretu vaika o as valgyt padarysiu tj jis net supyksta ir sako kam cia reikia nes jam neleidziu pabuti ramiai. As visa diena prabunu viena namie su vaiku o jo nebuna nebent gryzta pusvalandziui ir vel dingsta. Negaliu nei kur isvaziuoti viena ar iseiti is karto saki kodel vaiko kartu nepasiimu. Jis pats jo nei nepamaitina. Sako as taip nemoku kaip tu. Dabar dygsta dantukai siektiek neramus. Jau psihiskai man sunku vienai pavargstu. Nakti prie vaikelio keliuosi tik as o jis neva nejunta nieko. Visuomet del visko kaltina tik mane visada blogai kazka pasakau ar padarau. Tad dazniau tyliu nes nebegaliu. 

 Kas gali patarkit ka daryti? Nzn nei ka galvoti ar sakyti.

26. Mar 2016, 10:41

Sveiki, piesiu grafinius piesinius ant sienos, piesini galima parinkti betkoki pagal jusu pageidavima. Piesiniu kainos nevirsyja 200 euru. Grafika ant sienu laikoma prabanga ir puikiai tinka vaikiskiems kambariams. Gana klijuoti vaikiskus tapetus su kiskuciais, padarykite savo myliamiausiam vaikui modernia dovana 😀 Vilnius (uz papildoma kaina atvyksiu i bet kuri miesta). Spauskite "patinka" ir galbut butent jusu namai bus papuosti nemokamu moderniu grafiniu piesiniu. Nuoroda: https://www.facebook.com/grafika.ant.sienos/?ref=aymt_homepage_panel

02. Dec 2015, 08:00 Motinėlė

Aš recepto jokio netaikau, kai sunku, tai pasimeldžiu ir prašau Dievo, kad jis parodytų, kaip turėčiau elgtis vienoje ar kitoje situacijoje, kad išspręsti konfliktą ar jo nesukelti. Ir pati būnu pervargusi ir hormonai šokinėja, būna visko, gyvenimas tikrai nėras kaip pasakoje, tačiau žymiai lengvesnis, kai pasimeldžiu, tuomet ateina vidinė ramybė.
Mano nuomonė tiek vyras turi gerbti žmoną, tiek žmona turi gerbti vyrą, jokių autoritetų čia nėra. Vyras turi būti šeimos galva, o žmona šeimos židinys, šiluma.
Šeis laikais mes pačios neleidžiame vyrams būti vyriškiems, kadangi stengiamės pačios viską padaryti 😀

01. Dec 2015, 17:41

oj aš čia taip parašiau apie tą reklamą parašiau 😃 poto pati perskaičiau ir juoktis pradėjau, ta prasme aš cia neplatinu 😃 nu žodžiu merginos pačios suprantat 😀 blondinė aš 😃

01. Dec 2015, 17:39 Motinėlė

Tikrai taip. Šeip nereklamuoju, bet man tai labai patinka ta knyga, nes suteikia optimizmo 😀

01. Dec 2015, 17:23

Suprantama, kad tau yra labai sunku viską nešti ant savo pečių, juk ne tokios tu laimės tikėjaisi, kai tekėjai. Dabar tau tai tapo viena kančia. Aš tikrai tau nesiūlau ir nerekomenduoju nei skirtis nei draskytis su vyru. Mūsų reikalavimai, kartais tikrai nieko gero neatneš. Kai man buvo labai blogai su vyru, kai viskas stovėjo ant skyrybų slenksčio ir visi aplink sakė, kad kam tau toks vyras reikalingas, aš labai norėjau išglbėti mūsų santuoką. Pirmas dalykas, ką aš dariau, aš pradėjau lankyti " moterų priklausomų nuo destruktyvių santykių" savitarpio pagalbos grupes, ten pradėjau keistis pati. Tikrai nereikia kaltinti tik vyrų, o reikia ieškoti priežasčių ir savyje, nes ir mes daug ką pasėjam santykių pradžioje. Šiai dienai mano santuoka yra tvirta, santykiai tikrai pasikeitė ir mes esame laimingi. Dabar nusipirkau knygą, "Žmonos maldų galia" . Tikrai stipri ir gera knyga. Kai man buvo labai didelis santykių dugnas, aš pradėjau meltis ir prašyti Dievo, kad išgelbėtų mūsų santuoką.
Pabandyk manau tikrai padės, o žinai išsiskirt tai visada suspėsi, bet klausimas ar tu tikrai viską paadarei, kad išgelbėtum šeimą ir dėl savo vaiko ateities ir laimės 😀

28. Nov 2015, 23:00

Tikrai buvo labiau savarankiskesnis ir namuose pasitvarkydavo. O db mane visokiais zodziais isvadina ir tik draugai rupi.

28. Nov 2015, 22:52

As net savo mamai bijau papasakoti, nes geda man kaip gyvenu kokie santykiai tarp manes ir vyro. Nenoriu jos nervinti.

28. Nov 2015, 22:51

Jau pora dienu nebegaminu. Ir seip nlb iseina nes vaikiukas ir taip neramus reikalaujantis pastovaus denesio.

28. Nov 2015, 22:49

Seniau taip nesielge bet kj tik atsirado vaikas atrodo viskas pasikeite aukstyn kojon.

28. Nov 2015, 22:48

Viena kart buvo net taip. Gryzau is parduotuves ir jis pasake nupirkai cigareciu. Bet jis nei neprase ju. Tai pasake kad as tau daugiau ka pirkciau. Nors jis nk ir neperka kartais kolos nuperka.

28. Nov 2015, 22:46

Jis niekada ju neplauna tik pasako isplausiu veliau nunese lekstes i kriaukle ir palieka.

28. Nov 2015, 22:16

Sakiau bet vienodai jam. As net pasakiau rinkis. Kas tau labiau rupi draugai ar seima. Tai net neatsake nieko pasake tik aha supratau.

28. Nov 2015, 19:58 Motinėlė

Jums dar gerai mano atveju kad ir paprasai pagalbos bet jos nesulauki. Nei pamperso nepakeicia.

28. Nov 2015, 19:57 Motinėlė

Dekretines ir mano mama.