Parduodu

27. Oct, 11:12

Sveikos mamytes.Parduodu,prasome siulikyte savo kainas.Aisku proto ribose.

Vezimas su verciama rankena+dovanele

Nugarėlė turi visiškai tiesią nugarėlės padėtį. Todėl vežimėlis tinka kūdikiui. 
vežimėlio verčiama stūmimo rankena. Jūs galėsite keisti važiavimo kryptį 
Paskutinių tyrimų duomenys leidžia daryti kraupią,bet logišką išvadą: vaikai, kurie dažnai vežiojami vežimėliuose veidu į įšorinį pasaulį,išgyvena didelį nesaugumo jausmą. 
Tai natūralu,todėl,kad mažylis labiausiai nori matyti savo mamytės ar tėvelio vaizdą. O 
Kai jie yra regos lauke,tuomet galima pasidomėti ir paukšteliais danguje.Taigi neskubėkite vaikui rodyti pasaulio.Kai jis bus tam pasiruošęs,stebės jį pats.Dovana vokelis-antklodele,pasiutas vienetinis šypsena Tinka ir naujagimiui ir uzkloti kojites vyresniam vaikeliui.

Naujagimio nesiokle krepsys

Labai patogus daiktas,kaip tasyte atrodo,maziui viduje silta ir saugu,Gali guleti ir sedeti jame.Turime dvi,sita nenauduota,kita nauduota ir aisku ir kaina bus jos kitokia šypsena

Pientraukis su maisiukais pienukui

Pientraukis buvo tik istraukas surinktas ir nenauduotas.2 buteliukai TommeTippe vienas naujas,kitas nauduotas gerti vandienuka,jei ka soske galima pakeisti tik.Buteliuku stirilizatorius.Viskas uz viena kaina.

Minksta kedute maudinems

Labai patogi kedute maudinems.Turi dvi sedejimo padietis ir pagalvele.Labai greitai dziusta.Galima nauduoti ne tik vonioje bet ir basseinuose.

 

pintas lopsys su dovanele

Labai grazus siolaikinis lopsynukas naujagimiui,tinka nuo gimimo iki 6 menesiuku.Nauduotas vieno vaikelio,atveztas is UK.Labai atrodo graziai ir labai patogus,nes uzima nedaug vietos ir ji galima su savimi nesioti is kambario i kambari.Ir maziukas visa laika bus su mamyte,kur jinai bebutu.Lopsiukas su stovu.Dovanu minkstas melynas pledukas.

dviratukas su apsaugom dovanu

Baltas naujas dviratukas,skirtas berniukui nuo 3 iki 6 metuku.Nenauduotas,atvezeme is UK.Kadangi teko isvazioti tai mazius netgi nespejo pavazineti.Tikrai Lietuvoje tokio nera.Maziukas issiskirs is kitu.

 
26. Mar 2016, 10:40

Sveiki, piesiu grafinius piesinius ant sienos, piesini galima parinkti betkoki pagal jusu pageidavima. Piesiniu kainos nevirsyja 200 euru. Grafika ant sienu laikoma prabanga ir puikiai tinka vaikiskiems kambariams. Gana klijuoti vaikiskus tapetus su kiskuciais, padarykite savo myliamiausiam vaikui modernia dovana 😀 Vilnius (uz papildoma kaina atvyksiu i bet kuri miesta). Spauskite "patinka" ir galbut butent jusu namai bus papuosti nemokamu moderniu grafiniu piesiniu. Nuoroda: https://www.facebook.com/grafika.ant.sienos/?ref=aymt_homepage_panel

14. May 2015, 00:49

Sveikos, mamytes, siulome apsilankyti musu puslapyje ir isigyti graziu, kokybisku, 100%medvilnes drabuzeliu. Esame patikimi ir rimti, todel dziaugiames didejanciu laimingu mamyciu-klijenciu😀 ratu! jau si savaitgali gausime daug nauju drabuzeliu, tad kvieciame visas uzsukti pas mus ir pasizvalgyti. Siuo metu yra taikomas super pasiulymas: uzsisake prekyciu uz 15eu arba daugiau - siuntimas nemokamai, o jei jus is Klaipedos - prekytes turime vietoje. Drabuzeliai - ne is Kinijos, tad dydziai nera pamazinti😉 https://www.facebook.com/pages/Nauji-Vaikiški-drabužiai-pigiau2/781248005277160?ref=hl&__mref=message

08. Nov 2014, 14:22

lopsys,pientraukys su stirilizatoriumi parduoti 😀

04. Nov 2014, 15:15 zirza

mes esame is Vilniaus,o kaina siulykite Jus.Jeigu susitarsime tai susitarsime 😉

03. Nov 2014, 20:13

Kiek uz lopseli norit ir is kur esat?

27. Oct 2014, 23:16

nuotraukytes 😀