Pastojimas su Duphaston

02. Jun, 01:15

Sveikos busimos ir esamos mamytes! Kausimas paprastas,Kaip geret Duphaston ? Kada pavyko,ar pavyko pastoti? Ar buvo salutiniu poveikiu? o Mano istorija prasidejo Nuo lapkricio,pradejau planuoti vaikeli,bet niekaip,galvoju kaltas Mano nereguliarios menesines ,ilgas ciklas! Pries beveik pora men. buvau pas gyd. Dare kraujo visus hormonu tyrimus,"viduI" viskas gerai! Bet sureguliuoti cikla ir kad lengviau pastoti israse D Nuo 16-25cd! Pirma cikla jau antra d. Pradejo teplioti Iki 10d.ir Tik sugerus visas 10tab. susirgau,be skausmu(pilvo krutines). O vakar baigiau gerti antra cikla,bet pan. Nuo antros tab. Taip pradejo skaudeti krutine,Apie 6-8tab. Kruvinom asarom verkiau Kaip skaudejo,bet pradejo atleidineti ir va jau siandien krutines sunki skauda bet jau kaip per norml. Mmm verkt jau nesinorI:) bet seip verkiu del visko ir tokia pikta is lovos negaliu islipti! Sian NT dariausi neigiamas!nors daktare liepe lauktI 10d ir Tik tada NT darytis.Nezinau kas CIA per daiktas tos tabletes bet man nepatika ,o turesiu jas gerti 6ciklus!!:O milijonas aciu kas nepatinges paskaityti ir pasidalinti savo istorija!

31. Jul 2015, 11:34

Va po 3men. Vartojimo duphaston,atejo pms. Bet taip stipriai Nuo ciklo vidurio ovuliacija jutau,kas antra diena myliu myliu...Ir I pagaliukas....mmm jau veluoja ,Nuo Dup grafiko...manau po truputi atsistos i savo vieta. Vel turbut teks kulniuoti pas daktarus,per atostogas

11. Jun 2015, 11:47

Na ir man labai keista ,bet Kai as gyvenu ne lt,lankiausi pas gyd. Lietuvoje man jie atrodo patikimiau.Tai Ji paklause kada vel gryziu I lt ir sako Iki to laiko kol gryzi gerk! Bet jauciu gersiu 3kursa ir viskas! Kur jau ciklas 22-24d. Tai Cia net neimanoma Taip pastoti...dabar pradejau sekti ir BT manau dar pries,O pradedu gerti jas!:/ Nes ciklas budavo Mano labai ilgas.

04. Jun 2015, 10:04

Sveika, nežinau ar kuo padėsiu savo pasisakymu, tačiau teko gerti dufastoną kaip kompleksinį hormoną gydant endometriozę ir pastojau po to. Šalutinių poveikių buvo. Šiaip nuo dufastono labai man augo svoris begeriant ir anksčiau. Man jį ilgiau nei 2-3 ciklus neteko gerti ir kas mėnesį tikrindavausi. Keista, kad taip ilgam paskyrė, nes kiek tekę girdėti, jog ilgam neskiria tokio hormono, kad nepridaryt žalos. Nors dufastonas labai platus vaistas.