Permanentinis Makiažas Kaune Kristina

10. Sep, 08:38

Sveikos, mielos moterys. Esu kvalifikuota ilgalaikio makiažo specialistė Kristina, dirbu su aukštos kokybes įranga, pigmentais ir adatomis. Kadangi vasara pasibaigė ir saulė nebeišblukins pigmento, puikus metas paryškinti veido bruožus ir ištaisyti trūkumus. Jei jau pavargote kasdien pieštuku ryškinti neišraiškingus antakius ar blyškų lūpų kontūrą, išbandykite ilgalaikio makiažo paslaugą. Maloniai kviečiu registruotis telefonu 864328241. Iki pasimatymo!

20. May 2016, 15:26

Labas, merginos. Pati vis gundausi pasidaryti lupų permanentinį makiažą... Bet labai bijau, kad man sugadins lupas ar atrodysiu juokingai... Taigi merginos: kur geriausiai atliekamas [url=http://www.mesoderma.eu/straipsnis/permanentinis-makiazas/permanentinis-makiazas/] permanentinis makiažas Kaune [/url]? Reikia ne "draugė sakė, kad gražiai daro", o jūsų pačių nuomonės.

24. Sep 2015, 04:11

Ar jums reikia be streso ir patikimą paskolą verslui, būsto, švietimo, investicijų, vykdymo sutarties ar asmeninės paskolos susisiekite su mumis šiandien (hillsfinancialservice15@gmail.com). Mes suteikiame jums paskolą visiems bent 2% palūkanų Nesiimant griežtų reikalavimų. Jums bus malonu jums padarė !!!

10. Sep 2015, 17:40

Labai maloni meistre,viska paaiskino atidziai nors dariausi ne pirma kart,darbas kruopstus ,likau patenkinta ,nes stiprus demesys man ir mano poreikiams o jie buvo nemazi😃 aciu Kristina uz kantrybe😀

10. Sep 2015, 08:43

Dirbu Diva grozio salone , centre Nemuno g.47