Personalizuotos dovanos

23. Sep, 09:01 meta meta

Na va sukūriau tokią temą, kad pasidalintume dovanų idėjomis. Esmė kad jos būtų nebrangios ir svarbiausia - personalizuotos, t.y. skirtos būtent tam žmogui. Na sakykim kad ir koks nuotraukų albumas ar panašiai. Gal turit kokių idėjų ?:)

Jurgita987 Jurgita987 12. Apr 14:45

Puiki personalizuota dovanų idėja gali būti elektroninės kosmetikos parduotuvės priemonės secretbeauty.lt odai. Joje galima rasti įvairių veido kremų, prausiklių ir kitų ne tik odai skirtų priemonių. Gavau nuo draugės gimtadienio proga dovanų odos priežiūros priemonių iš secretbeauty.lt. Likau sužavėta, tad rekomenduoju ją ir jums.

https://secretbeauty.lt/kategorijos/odai.html?p=11

estuarija estuarija 02. Oct 2018, 14:59

"Kalbant apie personalizuotas dovanas, tai pagalvoju apie kalendorius (https://kopija.lt/produktai/kalendoriai-401). Čia aišku reikia turėtu daug nuotraukų su tuo žmogumi. Aš pati tai dariau savo vyrui tematinį kalendorių, kur jisai sulindęs į kompiuterį dirba savo darbus įvairiais metų laikais, tai gavosi toks visai šmaikštus dalykėlis 😀
Kitos dovanos, tai jei netingi užsiimti rankdarbiais - draugystės apyrankės (http://friendship-bracelets.net/). Su dukra kažkada ieškojome kaip daryti, tai visai užsivedžiau aš, tai dabar visom draugėm esu padovanojus po tokią simbolinę dovaną 😀 Gaila vat kad megzti nelabai moku, tai tada visiems kojines megzčiau, manau čia geriausia dovana būtų kalėdomis 😃 "

Austtėja Austtėja 27. Sep 2018, 16:13

Viena geriausių personalizuotų dovanų būtų rankdarbis, pvz. megztinis, kojinės, chalatas su to žmogaus mėgstamu gyvūnu ar kažkokiu išsiuvinėtu užrašu. Aš esu saviškiui pirkus marškinių sąsagas su inicialais, vyrui labai patiko. Dar galima pasižiūrinėti nebūtinai daiktų, o pramogų ar įspūdžio dovanų https://www.geradovana.lt/ pagal jo mėgstamą pomėgį išrinkti kokią pramogą - slidinėjimą, šaudymą, pralėkti ferrari pan. žodžiu variantų personalizuotai dovanai tikrai yra 😀