Reikia pagalbos!

11. Mar, 05:42

Sveikos esamos ir būsimos mamytės. Noriu jūsų paklausti vieno klausimo, turbūt jis Jums pasirodys juokingas, bet man ne. Štai kokia mano istorija: Pasimylėjau su vaikinu, taip, viskas normaliai, tada jis nusiėmė prezervatyvą ir davė senąjį man nes ketino užsidėti naują. Aš mažumėlę prisiliečiau prie jo vidinės pusės ir užrišau mazgelį (taip mes darome visada). Su tais išteptais pirštų galiukais liečiausi prie prezervatyvo, kuris buvo lubrikuotas ir turintis spermatozoidus naikinančių medžiagų. Tada padėjau senąjį į šalį. Pasiremdama liečiausi į patalo medžiagą ir sėdau ant savo vaikino (kaubojės poza), bet prieš tai reikėjo įstatyti varpą į vietą ir visiškai užmiršusi pastarąją situaciją taip ir padariau. Šis prezervatyvas taip pat buvo lubrikuotas. Papasakojau jam apie savo nevėkšliškumą, o tas tik nusijuokė ir pasakė: -Vien tavo pirštų prisilietimas visus spermatozoidus užmuštų. Tu įsivaizduoji kiek pas tave ant odos bakterijų? O jie tai imuniteto neturi, visi iškart žūsta. Manau, jog jis teisus. Bet dėl viso pikto klausiu Jūsų, ar yra dėl ko jaudintis?

06. Jan 2015, 22:03

Cia galite paskaityti, siomis temomis aiskiau pasidaris ir siaip labai profesionali elektronine parduotuve.. apsipirkau nepasigailejau kam reikia rekomenduoju http://www.sargiai.lt/prezervatyvu-enciklopedija

23. Mar 2012, 14:14

virginija 25 yra lubrikantai ir yra prezervatyvai su spermicidais,ar kaip ten jie vadinasi,kurie padeda sulaikyti tik nukeliavima iki gimdos :} O del prisilietimu NESSES manau gali tikrai buti rami 😉 visu pirma turi buti vaisinga diena,kad galetumei pastoti, ir visu antra spermos lasteles greitai zusta ore, manau nera didelio pagrindo del to nervuotis ir jaudintis,na bet jai vis del to nerimas kyla,tai del visa ko gali veliau pasidaryti nesrtumo testuka,tada paciai bus manau ramiau, pati taip darydavau 😉

12. Mar 2012, 16:46

sveikute. tikimybe kad pastojai tokia maza,kad beveik nera jos,todel gali buti rami.tik tavo vaikinas neteisus kad spermatozaidai zuva nes neturi imuniteto,jie isvis kiek zinau neturi tokio dalyko kaip imuniteto. o siaip jie isgyvena iki 3paru. ir nemanau kad yra lubrikantu naikinanciu spermatozaidus.

11. Mar 2012, 17:42

Sveikos esamos ir būsimos mamytės. Noriu jūsų paklausti vieno klausimo, turbūt jis Jums pasirodys juokingas, bet man ne. Štai kokia mano istorija: Pasimylėjau su vaikinu, taip, viskas normaliai, tada jis nusiėmė prezervatyvą ir davė senąjį man nes ketino užsidėti naują. Aš mažumėlę prisiliečiau prie jo vidinės pusės ir užrišau mazgelį (taip mes darome visada). Su tais išteptais pirštų galiukais liečiausi prie prezervatyvo, kuris buvo lubrikuotas ir turintis spermatozoidus naikinančių medžiagų. Tada padėjau senąjį į šalį. Pasiremdama liečiausi į patalo medžiagą ir sėdau ant savo vaikino (kaubojės poza), bet prieš tai reikėjo įstatyti varpą į vietą ir visiškai užmiršusi pastarąją situaciją taip ir padariau. Šis prezervatyvas taip pat buvo lubrikuotas.
Papasakojau jam apie savo nevėkšliškumą, o tas tik nusijuokė ir pasakė: -Vien tavo pirštų prisilietimas visus spermatozoidus užmuštų. Tu įsivaizduoji kiek pas tave ant odos bakterijų? O jie tai imuniteto neturi, visi iškart žūsta.
Manau, jog jis teisus. Bet dėl viso pikto klausiu Jūsų, ar yra dėl ko jaudintis?