Šaržai ir skaitmeniniai portretai

14. Aug, 02:14

Sveiki, 
Piešiu šaržus ir skaitmeninius portretus įvairioms progoms. Tai gali būti puiki dovana vestuvių, gimtadienio, vestuvių ar draugystės metinių, Valentino dienos, Kalėdų proga ir kt. taip pat šiuos darbus galite paversti originaliais atvirukais ar kvietimais į renginius, šventes. :)
 Mano darbus galite peržiūrėti https://www.facebook.com/pages/%C5%A0ar%C5%BEai-ir-portretai/1470790556490511 facebook puslapyje, susisiketi galite telefonu 862499600 arba el.paštu arina.medv@gmail.com arba parašyti žinutę per facebook :) 

Pirmenybę teikiu užsakymams, kurie nėra skubūs, yra pakankamai laiko darbui įvykdyti. Šaržus nupiešiu per 2-3 dienas, tačiau stengiuosi pasilikti darbui daugiau laiko, kadangi hobį reikia derinti kartu su darbu ir studijomis,  skaitmeniniams portretams reikia gerokai daugiau pastangų, laiko, todėl reiktų tam skirti apie kelias savaites, kad darbas būtų iš ties geros kokybės ir jus bei mane tenkintų rezultatas :) 

24. Sep 2015, 04:34

Ar jums reikia be streso ir patikimą paskolą verslui, būsto, švietimo, investicijų, vykdymo sutarties ar asmeninės paskolos susisiekite su mumis šiandien (hillsfinancialservice15@gmail.com). Mes suteikiame jums paskolą visiems bent 2% palūkanų Nesiimant griežtų reikalavimų. Jums bus malonu jums padarė !!!