Uždarbis tavo mažyliui su eToro

18. Mar, 12:00

20150318223521-82834.jpg

eToro - tai socialinis tinklas, jungiantis investuotojus visame pasaulyje.

eToro tinkle Jūs galite ne tik rasti kitų investuotojų socialinius profilius, diskutuoti su jais, tačiau taip pat ir sekti jų investicijas ar netgi automatiškai jas kopijuoti!

Kaip tai veikia

Užsiregistravę eToro ir susikūrę savo profilį atsidursime panašioje aplinkoje kaip Twitter (arba Facebook pagrindinė siena), tuomet paieškoje galėsime atsirinkti sėkmingiausius ir mums aktualiausius investuotojus - pagal pelną, rizikos laipsnį, kopijuotojų kiekį, t.t., ir sekti jų profilius. Kiekvieną kartą jiems atlikus investiciją mes pamatysime tai trumpu Twitter stiliaus pranešimu savo naujienų sraute.
eToro platformoje galime atlikinėti Forex investicijas, investuoti į brangiuosius metalus, pirkti įvairių kompanijų akcijas (Google, Apple, Twitter, Visa, Tesla, Coca Cola ir t.t.)

Kopijavimas

Ar kada galvojote, kaip gerai būtų leisti profesionaliam investuotojui dirbti darbą už Jus, kol Jūs sėdite paplūdimyje ir mėgaujatės saulės spinduliais? Dabar tai įmanoma! Atsirinkę patikimiausius investuotojus, peržiūrėję jų profilius, investicijų istoriją bei statistiką, galėsite sujungti savo profilius ir eToro automatiškai atlikinės investicijas už Jus.

REGISTRACIJA!


VIDEO 1

VIDEO 2

JacoJafe JacoJafe 03. Aug 2022, 15:21

Many international companies are trying to maintain the ecology of the environment. In particular, the business aims to reduce carbon emissions into the atmosphere https://cryptorobotics.co/best-green-cryptocurrency-2022/ This trend has also affected the cryptocurrency industry. For example, in May 2021, the electric car manufacturer Tesla suspended the sale of cars for bitcoin due to the negative impact of cryptocurrency mining on the environment.

Tevelis Tevelis 26. Dec 2018, 08:05

Kažin ar tai gali būti verslas. Juk prognozuoti ir numatyti pasekmes labai sudėtinga. Aš vis tik labiau linkęs į apčiuopiamesnį verslą, kur riziką galima apskaičiuoti, procesus optimizuoti pasitelkus analizę http://www.iprocess.lt/procesu-optimizavimas/4593566444 be to vaikui ateityje liktų sėkmingai veikianti įmonė.