Vaikas nenori vaikscioti lauke pats.

30. Sep, 09:20

Sveikos mielosios,

Ieskau patarimu.Turiu suneli dvimetinuka. Labai charakteringas vaikas. Kalbeti,dar nekalbam.Taciau moka parodyti ar savo kalba pasakyti ko jis nori.Beda ta,kad isejus i kiema jis visikai nenori pats vaikscioti.Jam neidomu, jis visa laik nori buti kieme ant ranku. Kai neimu ant ranku zviegia, trypia kojom ir kelia rankas i virsu,kad paiimciau. Zmones vaiksto ziuri kaip i ateivius,o as nebezinau kaip elgtis... Laukiuosi antro vaikelio,todel tas nesiojimas jo jau netgi idingas.Naudojasi manim ir anyta, nes turbut puikiai zino kad panesim ir pan.Gal kuri susidurete su panasia situacija? Kaip elgtis?Kaip padeti vaikui,kad abiems butu gerai.

09. Oct 2015, 10:15

Sveiki, man tokios situacijos nebuvo, tačiau buvo mano sesei, jog dukra niekaip nenulipo nuo rankų nei 2, nei 3 m., nulipo tik 5 m., kai pradėjo sesė lauktis antro. Netgi lankėsi pas medikus, kurie įvardino tai kaip normą, toks vaikas, išaugs, gal nežindytas ar trumpai žindytas, gal mama anksti grįžo į darbą, gal mažai užsiima su vaiku ir t.t. Tokie buvo medikų spėjimai ir bent jau sesei tiko tik nežindymas.
Mano atveju kai dukrai esant 1 m.pradėjau lauktis antro, tai nuo 1,5 m.vos spėjau gaudyt ją lauke, ant rankų nenorėjo visiškai. Sūnus auga toks pat nerankinukas.

30. Sep 2015, 14:12 Daiurchy

Vezinelio jau nuo metu nenaudojamjis jam visai nesedejo tik miegui naudojom.