vibro kedutes

19. Jul, 06:10

Gal yra mamyciu, kurios pardavineja naujas arba panaudotas geros kokybes vibro kedutes?butu idomu suzinoti kainas ir foto pamatyti.Beja idomi nuomone kas jas naudojo ar reikalingas ir naudingas sis pirkinys :)

21. Dec 2013, 17:36

Pirmąjai nepirkom, nes atrodė bereikalingas pirkinys ir iš tiesų tikrai nereikėjo. Antram leliukui mąstau pabandyti ir nupirkti, bet tokius pirkinius paprastai perkam tik naujus. Nesam išpuikę, tačiau ne visus daiktus galima pilnai išplauti, o mažam leliukui nesinori kažkieno jau liesto daikto, nežinia kokiom ligom sirgęs (iš pažįstamų yra taip nuo dėvėto vežimėlio pasigavę odos ligą).

21. Dec 2013, 14:41

mums labiau pasiteisino supynes 😀 nors turim abu.

21. Dec 2013, 12:29

Sveika 😀 mes patys pirkom naudota vibro supyne 😀 joje yra vibro, supimo ir muzikyciu funkcijos 😀 bent mes kai ziurinejom kokias pirkt tai vibro gultukas mums nepatiko, supyne pasirode zymiai gersnis pirkinys... beje as manau kad tai viena is geresniu investiciju, mums ji labai patinka ir labai patogu 😀 patys mokejome 50 lt, nes neveike nei viena funkcija bet mano tetukas tikras meistra viska sutvarke 😀