reikės: 750 g žaliųjų vynuogių, 3 kiaušinių, 125 g cukraus, 1 pakelio vanilinio cukraus, 1 valg. šaukšto šampano, 150 g riebios grietinėlės, 1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės, 50 g miltų, gabalėlio sviesto, žiupsnelio cukraus pudros. Ruosimas: Vynuoges nuplaukite, nulupkite odelę ir pašalinkite kauliukus. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą sutepkite sviestu. Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, šampanu, grietinėle, suberdami tarkuotą citrinos žievelę ir persijotus miltus. Maišykite, kol tešla taps vientisa. Vynuoges išdėliokite į sviestu suteptą kepimo formą ir apliekite jas tešla. Kepkite orkaitėje 50 minučių. Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra. Patiekite karštą.
teisingai, likusi sampana prie pyrago 😃
jo juk toki skanuma neispilsi😃
dovilee isgert likusi su drauge 😉 😃 viliojantis receptukas 😀
idedi 1 sauksta sampano, o ka su likusiu daryt ? 😃 juk neuzkimsi 😉
tas sampanas duoda rugstuma ciut ciut bet galima jo ir nedeti
o ka duoda sampanas? negalima jo kuo kitu pakeisti?
as tik pabandau jei kas neiseina tai nekeliu siu receptu, o siaip viska bandau pagal mamos receptus va ji tai tikrai megeja viko daryti
linuke, matosi labai megsti gaminti 😀 saunuole 😀
reikės:
750 g žaliųjų vynuogių,
3 kiaušinių,
125 g cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus,
1 valg. šaukšto šampano,
150 g riebios grietinėlės,
1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės,
50 g miltų,
gabalėlio sviesto,
žiupsnelio cukraus pudros.
Ruosimas:
Vynuoges nuplaukite, nulupkite odelę ir pašalinkite kauliukus. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą sutepkite sviestu. Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, šampanu, grietinėle, suberdami tarkuotą citrinos žievelę ir persijotus miltus. Maišykite, kol tešla taps vientisa. Vynuoges išdėliokite į sviestu suteptą kepimo formą ir apliekite jas tešla. Kepkite orkaitėje 50 minučių. Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra. Patiekite karštą.