Alimentų mokėjimas

04. Sep, 07:43

Labas rytas. Vaiko tevui priteista 400lt alimentu. Vaikui jau 2.4m. Nei karto dar nemokejo nei lito. Neseniai pranese, kad ketina ar jau yra isidarbines puse etato. Jam moketu 350lt. Jis siulo, kad jo alga pervedinetu i mano saskaita ir skaitytusi kaip alimentai jo. Ar tai nebutu apgaule? (jo visos saskaitos yra uzsaldytos, turi neviena anstoli). Ar tai nebutu, kad jis nori paslepti nuo valstybes savo pajamas? Ir dar, jeigu alga jam pervedinetu i jo saskaita, ar anstoliai viska pasiimtu sau? Ar neturetu buti pirminybe alimentams moketi? Aciu uz atsakyma.

04. Sep 2011, 07:43

Labas rytas. Vaiko tevui priteista 400lt alimentu. Vaikui jau 2.4m. Nei karto dar nemokejo nei lito. Neseniai pranese, kad ketina ar jau yra isidarbines puse etato. Jam moketu 350lt. Jis siulo, kad jo alga pervedinetu i mano saskaita ir skaitytusi kaip alimentai jo. Ar tai nebutu apgaule? (jo visos saskaitos yra uzsaldytos, turi neviena anstoli). Ar tai nebutu, kad jis nori paslepti nuo valstybes savo pajamas?
Ir dar, jeigu alga jam pervedinetu i jo saskaita, ar anstoliai viska pasiimtu sau? Ar neturetu buti pirminybe alimentams moketi? Aciu uz atsakyma.