Anglijos mamytėms: Žaliasis turgelis: EKO Akcijos,Prizai,Produktai

17. Jul, 12:11

Sveikos Anglijos mamytės :)  Noriu Jus pradžiuginti pradėta kurti www.ilivegreenn.com ir www.gyvenuzaliai.com ekologiškų, natūralių produktų ir paslaugų duombaze. Dirbu daug, kad greitai ir angliškoje svetainėje būtų gausu įmonių, ūkininkų, kurios gamina ar tiekia eko, natūralią, aplinkai draugišką produkciją/paslaugas. Pati stengiuosi pirkti tik sveiką, aplinkai draugišką produkciją, todėl ir pradėjau kurti šias svetaines, kurios sutaupys daug laiko :)

Beje, šiandien paskutinė dienelė dalyvauti ir laimėti natūralių sultyčių ir sirupukų rinkinukus tiesiai iš Lietuvos! :)  Netrukus ir ekologiškus marškinėlius bus galima laimėti :) Jei tik domina-junkitės prie mūsų :)

Užsukite į mūsų angliška facebook puslapį (ten bus akcijų ir prizų, pasiūlymų Anglijoje ir ne tik).

https://www.facebook.com/pages/I-Live-Green-Gyvenu-%C5%BDaliai/392363600880949

Taip pat junkitės ir prie Lietuviško puslapio:

https://www.facebook.com/pages/Gyvenu-%C5%BDaliai/262283263910682

Laukiu Jūsų :)

Labai džiugu, kad Jūs buriatės kartu! :)

14. Sep 2013, 02:02

https://www.facebook.com/pages/Medicalamber-Ireland/411125229004239

Sveiki, noreciau jus pakviesti is Lietuvos i Airija atkeliavusia Baltijos juros gintaro dirbiniu parduotuve,. Cia galite rasti papuosalus, gintaro maisto papildus, masazuojancius dirzus, ciuzinius bei,kilimelius vaikams, taip pat gintaro pudra, ivairi odos bei plauku prieziuros kosmetika ir visa tai pagaminta is naturalau gintaro! Visu prasau uzeikite ant puslapio spauskite patinka ir dalintis, dekui jums!