Antstolių veikla

12. Dec, 10:40

sveiki prasau konsultacijos nes nei viena anstoliu kontora man tiesiai neatsako ir nekonsultuoja pikta is tikro:) situacija tokia nemoka tevas vaikui priteistu alimentu susidare nemaza skola o jis piktybiskai sako nenoriu ir nemoku.gyvena ne lietuvoje nors isvykimo nedeklaravo ir savo gyv vieta nurodo lt.ar galiu kreiptis i ta miesto anstolius kuriame buvo priimtas teismo sprendimas del alimentu mokejimo ?ar man reikes susimoketi tik mokesti anstoliui ar dar ir + tuos 17% procentu nuo sumos kuria reikia issieskoti.?

14. Aug 2015, 14:12

UAB "T.V.K. Verdiktas" suteiks pirmą teisinę konsultaciją nemokamai.

UAB "T.V.K. Verdiktas" teikia teisinę pagalbą tiek atvykus į įmonės buveinę, tiek internetu ir telefonu. Įmonės teisininkai konsultuoja įvairiais teisiniais klausimais, rengia seminarus teisės temomis bei rašo teisės tema straipsnius į vietinius dienraščius.
Įmonės paslaugų kainos yra tikrai mažos, palyginus su kitomis įmonėmis.Kai kurios už tas pačias paslaugas ima ir dvigubai didesnes sumas.

Įmonės kontaktai:

e-svetainė: www.verdiktas.lt, tel: +370 315 27502,

Turėdami teisinių klausimų galite kreiptis tiesiai į teisininkus: el.p.: teisininkas@verdiktas.lt arba mob.tel.: +370 646 92275

Atsakymo sulauksite kelių valandų bėgyje o esant poreikiui galėsite susitarti dėl teisinių paslaugų teikimo.

12. Dec 2012, 10:40

sveiki prasau konsultacijos nes nei viena anstoliu kontora man tiesiai neatsako ir nekonsultuoja pikta is tikro😀 situacija tokia nemoka tevas vaikui priteistu alimentu susidare nemaza skola o jis piktybiskai sako nenoriu ir nemoku.gyvena ne lietuvoje nors isvykimo nedeklaravo ir savo gyv vieta nurodo lt.ar galiu kreiptis i ta miesto anstolius kuriame buvo priimtas teismo sprendimas del alimentu mokejimo ?ar man reikes susimoketi tik mokesti anstoliui ar dar ir + tuos 17% procentu nuo sumos kuria reikia issieskoti.?