as pvz torto pertepimui naudoji grietinele ir varske.
isplaku grietinele su varske ir cukrum man tai skanu 😃
15. Aug 2010, 11:14
Jau kaip ir parašė mamos nemažai variantų. 1)Dar
skanu tiesiog plakti baltymai su cukrumi ir želatina, labai
lengva, gaivu, tada tinka bananai. 2)Dar su grietine
įmaišyti želatinos, ir žele gabaliukų, vaisių. 3)O man
skanu labai su kondensuotu pienu ir sviesto trupučiu bei
varškės sūreliais😀 4) Kremas tiksiantis pertepimui
"kremas bomba" 6 kiaušiniai, 100 g cukraus pudros, keptų
apelsinų žievelių (jei viršuje bus kremas, tada jam puošti
taip pat įtarkavimui), citrinų sulčių, 10 g želatinos,
šaukštas romo. GAMINIMAS: trynius išmaišyti su cukrumi,
įpilant citrinų sulčių ir įberiant smulkintų keptų apelsinų
žievelių. Želatiną ištirpinti mažame vandens kiekyje,
supilti romą, užvirinti ir baigti ruošti želatiną.
Pertepti, o viršų jei tepat su kremu puošti žievelėmis. 5) 200 g maltų riešutų, šaukštas sviesto, 150 g cukraus
pudros, stiklinė grietinės, vanilinio cukraus. Išvirti
kremą, ataušus tepti. 6) 200 g sviesto, 100 g
margarino, 3 tryniai, 1/2 stiklinės vandens, stiklinė
cukraus, 50 g juodojo šokolado, 2 šaukštai kakavos. Sviestą
ir margariną ištrinti su tryniais. Iš vandens, cukraus iir
kakavos išvirti sirupą, ataušinti ir palaipsniui pilti į
sviesto ir margarino masę ir maišyti. Galima įpilti citrinų
sulčių. 7) 250 g cukraus, 250 g migdolų, citrinų
sulčių, 2 - 3 apelsinų žievelės. Iš cukraus išvirti sirupą,
ataušint suberti maltus migdolus, įpilti citrinos sulčių,
smulkintą apelsino žievelę ir užvirti. Tiek radau pas
save gal pravers 😀
15. Aug 2010, 10:25
su manu koše esu bandžius, tikrai super gaunasi, aš dar
darau kartais tokį paprastą: 2 stiklinės rūgščios
grietinės 3/4 stiklinės cukraus pudros 1 stiklinė
kokoso drožlių (kokoso drožles galima keist įvairiais
džiovintais vaisiais😉
15. Aug 2010, 10:13
200g sviesto ir indelis kondensuoto pieno ir dar dadėti
vaisių...
15. Aug 2010, 08:47
dar drauge perpeptadavo tokia rugsta tirsta grietine su
bananais ir cukrumi 😀
14. Aug 2010, 23:43
as va bandziau meduti kept tai tepiau su virtu kremu,
labai skanu 👍
14. Aug 2010, 23:40
rududu ir sviesto kremu 😉
14. Aug 2010, 20:58
as pertepu su manu kose isverdu manus piene be druskos
be cukraus tik manai ir pienas kol ta kose atvesta per
burokine tarka sutarkuoja sviesta 200g ispaudziu dvi
citrinas sultis supilu i sveista cukraus stikline manu kose
sukratau ir viska gerai isplaku su mikseriu kol gaunas
vientisa ir ant galo dar idedu razinas ismirkytas vandeni
isplaku gaunasi vientisa mase ir tepu biskvita galima puosti
ivairiais vaisiais mums skanu i ta krema galima ir uogieniu
imaisyt braskiu ar meleniu bet pagal skoni jau kai kam
09. Dec 2009, 09:39
as pertepu su jogurtu.skanu ir neriebu.
08. Dec 2009, 12:55
man taj labai skanu grietinele su zelatina ir dar i ja
prideti kepintu smulkintu zemes riesutu😀
07. Dec 2009, 19:14
na is manes tokia ne kokia seimininke 😀 tai as tepu su
grietinele, bet manau kad yra ir isradingesniu mamyciu 😀
07. Dec 2009, 16:55
Mielosios mamytes,gal turit receptu kremu ar
kazkotais,kuo galima pertept tortui biskvita.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
as pvz torto pertepimui naudoji grietinele ir varske. isplaku grietinele su varske ir cukrum man tai skanu 😃
Jau kaip ir parašė mamos nemažai variantų.
1)Dar skanu tiesiog plakti baltymai su cukrumi ir želatina, labai lengva, gaivu, tada tinka bananai.
2)Dar su grietine įmaišyti želatinos, ir žele gabaliukų, vaisių.
3)O man skanu labai su kondensuotu pienu ir sviesto trupučiu bei varškės sūreliais😀
4) Kremas tiksiantis pertepimui "kremas bomba" 6 kiaušiniai, 100 g cukraus pudros, keptų apelsinų žievelių (jei viršuje bus kremas, tada jam puošti taip pat įtarkavimui), citrinų sulčių, 10 g želatinos, šaukštas romo. GAMINIMAS: trynius išmaišyti su cukrumi, įpilant citrinų sulčių ir įberiant smulkintų keptų apelsinų žievelių. Želatiną ištirpinti mažame vandens kiekyje, supilti romą, užvirinti ir baigti ruošti želatiną. Pertepti, o viršų jei tepat su kremu puošti žievelėmis.
5) 200 g maltų riešutų, šaukštas sviesto, 150 g cukraus pudros, stiklinė grietinės, vanilinio cukraus. Išvirti kremą, ataušus tepti.
6) 200 g sviesto, 100 g margarino, 3 tryniai, 1/2 stiklinės vandens, stiklinė cukraus, 50 g juodojo šokolado, 2 šaukštai kakavos. Sviestą ir margariną ištrinti su tryniais. Iš vandens, cukraus iir kakavos išvirti sirupą, ataušinti ir palaipsniui pilti į sviesto ir margarino masę ir maišyti. Galima įpilti citrinų sulčių.
7) 250 g cukraus, 250 g migdolų, citrinų sulčių, 2 - 3 apelsinų žievelės. Iš cukraus išvirti sirupą, ataušint suberti maltus migdolus, įpilti citrinos sulčių, smulkintą apelsino žievelę ir užvirti.
Tiek radau pas save gal pravers 😀
su manu koše esu bandžius, tikrai super gaunasi, aš dar darau kartais tokį paprastą:
2 stiklinės rūgščios grietinės
3/4 stiklinės cukraus pudros
1 stiklinė kokoso drožlių (kokoso drožles galima keist įvairiais džiovintais vaisiais😉
200g sviesto ir indelis kondensuoto pieno ir dar dadėti vaisių...
dar drauge perpeptadavo tokia rugsta tirsta grietine su bananais ir cukrumi 😀
as va bandziau meduti kept tai tepiau su virtu kremu, labai skanu 👍
rududu ir sviesto kremu 😉
as pertepu su manu kose isverdu manus piene be druskos be cukraus tik manai ir pienas kol ta kose atvesta per burokine tarka sutarkuoja sviesta 200g ispaudziu dvi citrinas sultis supilu i sveista cukraus stikline manu kose sukratau ir viska gerai isplaku su mikseriu kol gaunas vientisa ir ant galo dar idedu razinas ismirkytas vandeni isplaku gaunasi vientisa mase ir tepu biskvita galima puosti ivairiais vaisiais mums skanu i ta krema galima ir uogieniu imaisyt braskiu ar meleniu bet pagal skoni jau kai kam
as pertepu su jogurtu.skanu ir neriebu.
man taj labai skanu grietinele su zelatina ir dar i ja prideti kepintu smulkintu zemes riesutu😀
na is manes tokia ne kokia seimininke 😀 tai as tepu su grietinele, bet manau kad yra ir isradingesniu mamyciu 😀
Mielosios mamytes,gal turit receptu kremu ar kazkotais,kuo galima pertept tortui biskvita.