Dantų balinimas

23. Sep, 10:46 vejasuos vejasuos

Sveikos,

kur rekomenduotumėt balintis dantis Šiauliuose. Kol kas žiūriu čia, bet nerandu jokių atsiliepimų. Gal kas galit pasidalint?

Kaaterina Kaaterina 22. Feb 2022, 20:23

Pandemija išmokė suktis iš padėties, kai visas pasaulis sustoja, o norisi gražiai atrodyt 😀 Tad priverstinai nustojau vaikščiot po odontologijos klinikas norėdama pasidaryti dantų higieną ar išsibalinti dantis. Vietoje to - namuose turiu reikiamą įrangą. Investicija į save, kaip sakant 😀 https://wesmile.lt/ rasit irigatorių ar dantų balinimo rinkinį ir nereiks ieškot tinkamos klinikos mieste 😀

Emile_emty Emile_emty 22. Jul 2020, 14:04

Aš nežinau, ar jie yra Šiauliuose, bet tikrai labai rekomenduoju https://www.pasiutuslape.lt/neodenta Neodenta , kieti jie tikrai gerai ir profesionaliai viską padaro!

Emile_emty Emile_emty 22. Jul 2020, 14:02

Aš nežinau, ar jie yra Šiauliuose, bet tikrai labai rekomenduoju [URL=https://www.pasiutuslape.lt/neodenta]Neodenta[/URL], kieti jie tikrai gerai ir profesionaliai viską padaro!

JustytesMama JustytesMama 27. Feb 2020, 08:56

Mes del protezavimo lankemes Vilniuje https://odontologijosnamai.lt/protezavimas/ nes norejosi greitai ir kokybiskai. Patiko klinika, bendravimas, tad ir del balinimo kreipciausi ten. Is tiesu labai svarbu, kad gydytojas ir patartu, ne tik darytu tai, ko zmogus nori, bet atsizvelgtu i butinybe. Nes ir balinimas nera tokia nekalta procedura, butina ivertinti ar jo tikrai reikia

rita999 rita999 16. Dec 2019, 18:37

O cia nebandete https://sypsenosakademija.lt/ , as tai patenkinta