dietologas

08. Feb, 05:06

sveikos mamytes:)gal zinot Kaune gera dietologa?tiesiog jau esu nusivylusi savimi,nesubu pati saves ir savo svorio kontroliuoti:( nusprendziau kreiptis specialisto pagalbos:)tik nezinau kur ir pas ka?gal kuri rekomenduotumet?

06. Sep 2012, 13:53

as ne dietologas, bet lengvai padejau ne vienam susitvarkyti savo kuno mases indeksa ir net neverciant badauti! visada su malonumu pakonsultuosiu pasauliopabaiga@rocketmail.com

20. May 2011, 11:08

esu Jolita Sileriene , noriu pasidalinti savo patirtimi, gal kam bus aktualu. Neturiu daug laiko, o būti gražia ir liekna norisi, tad neseniai įsigijau puikią priemonę lieknėjimui iš www.originalu.eu. Esu dviejų vaikų mama ir turėjau pagrindinę bėdą- "susitvarkyti pilvo sritį" , susigrąžinti liekną liemenį, kad būčiau kaip 23 metų 😀, o ne 32 metų. Noriu su Jumis pasidalinti savaitės rezultatais. taigi, įsigijau "Slimgo Hula Pro" prieš savaitę, mano svoris buvo 60,5 kg, liemens apimtis 79 cm, "pilvo srities po vaikučių", visos gimdžiusios žinos apie kurią vietą kalbu, kurios ir reikia atsikratyti 😀 89 cm , o klubai - 95 cm, ir ką Jūs pasakysite po 7 dienų sukimo 'Slimgo Hula Pro" turiu ir sau malonius rezultatus,mano svoris 59,7 kg, liemens apimtis 77 cm, "pilvo srities po vaikučių", visos gimdžiusios žinos apie kurią vietą kalbu, kurios ir reikia atsikratyti 😀 87 cm , o klubai - 94 cm. Sukdavau "Slimgo Hula PRO", aš ją vadinu "šlanga" po 7-8 minutes į vieną pusę , o po to tiek pat laiko į kitą pusę ir dariau tempimo pratimus, viso 20 minučių per dieną bežiūrint "Pavogta laimė". Laukite tęsinio, parašysiu kaip man sekasi toliau, ate.

08. Feb 2011, 21:04

As tai mamytems wisoms parekomenduociau vaikuciu odontologus😀 is tikro waikucius galima laiswai westi ir pas studentus odontologus,jie labai kruospsciai ir gerai sugydo dantukus, nuwede waikus pas studentus tikrai busit tikri kad tinkamai wiskas padaryta, nes sale buna ir wiska priziuri vaiku dantu specialistas. be to pas studentus mokate tik uz medziagas. tikrai mamytes nebuna nusiwylusios, bent jau vilniaus uniwersiteto odontologijos studentais. kas noretu apsilankyti ir parodyti sawo waikuti studentams rasykite strawberre@gmail.com. studentai dirba zalgirio poliklinikoje

08. Feb 2011, 17:06

sveikos mamytes😀gal zinot Kaune gera dietologa?tiesiog jau esu nusivylusi savimi,nesubu pati saves ir savo svorio kontroliuoti☹ nusprendziau kreiptis specialisto pagalbos😀tik nezinau kur ir pas ka?gal kuri rekomenduotumet?