Duonos raugas

27. Jun, 09:31

Papasakokit, kaip jums sekasi darytis raugą? Ar jis skystas būna ar kietesesnis? Koks kvapas? Gal kas turite raugo nuotraukų? :)

27. Jul 2011, 12:10

noriu prie juros...😃 smagi akimirka 😉

blogietee blogietee 06. Jul 2012, 12:25

mano kepta duonutė http://www.mamyciuklubas.lt/receptai/issikepkime-tikros-lietuviskos-duonos/ tai raugas žinokit nieko nesiskiria savo spalva kaip ir duonutė kepimo skardoje.. p.s. čia ruginė duona

blogietee blogietee 06. Jul 2012, 12:23

kvapas kaip neskalbtų ilgą laiką kojinių, kad net pfe... jei pamaitintas ką tik būna kietesnis, bet su laiku suskystėja..

06. Jul 2012, 12:09

tikrai gaila☹man taip norisi iskept duonyte bet vis nedristu ta rauga padaryt☹butu lb gerai jei kokia nors mamyte mus pagelbetu tokiai nemoksai kaip as😀)))

16. Jan 2012, 10:02

Gaila, kad tema nesitesė... prieš porą savaičių rodė laida,kad parduotuvėse parduodama duona be "duonos". Namie kepta bet kokiu atveju sveikiau.

27. Jun 2011, 09:31

Papasakokit, kaip jums sekasi darytis raugą? Ar jis skystas būna ar kietesesnis? Koks kvapas?
Gal kas turite raugo nuotraukų? 😀