Papasakokit, kaip jums sekasi darytis raugą? Ar jis skystas būna ar kietesesnis? Koks kvapas? Gal kas turite raugo nuotraukų? :)
Papasakokit, kaip jums sekasi darytis raugą? Ar jis skystas būna ar kietesesnis? Koks kvapas? Gal kas turite raugo nuotraukų? :)
noriu prie juros...😃 smagi akimirka 😉
mano kepta duonutė http://www.mamyciuklubas.lt/receptai/issikepkime-tikros-lietuviskos-duonos/ tai raugas žinokit nieko nesiskiria savo spalva kaip ir duonutė kepimo skardoje.. p.s. čia ruginė duona
kvapas kaip neskalbtų ilgą laiką kojinių, kad net pfe... jei pamaitintas ką tik būna kietesnis, bet su laiku suskystėja..
tikrai gaila☹man taip norisi iskept duonyte bet vis nedristu ta rauga padaryt☹butu lb gerai jei kokia nors mamyte mus pagelbetu tokiai nemoksai kaip as😀)))
Gaila, kad tema nesitesė... prieš porą savaičių rodė laida,kad parduotuvėse parduodama duona be "duonos". Namie kepta bet kokiu atveju sveikiau.
Papasakokit, kaip jums sekasi darytis raugą? Ar jis skystas būna ar kietesesnis? Koks kvapas?
Gal kas turite raugo nuotraukų? 😀