Efektingas ir pigus dantų balinimas ( Kaunas/Šiauliai )

01. Feb, 01:26

Atlieku profesionalias dantu balinimo proceduras be peroksido su ,,BleachBright” produktu bei LED spartintuvu. Daugiau info: dp.uzsakymai@gmail.com
gėlė gėlė Kaina tik 65 Eur. gėlė gėlė Vieta: Kaunas ir Šiauliai. 
Aš pasirūpinsiu, kad po procedūros grižtumėte laimingos ir balta šypsena džiaugtumėtės ilgai šypsena 
Pasirūpinkite sveika ir balta šypsena! LED balinimas - vienas populiariausių odontologų pasirinkimų Šiaurės Amerikoje, kur palaipsniui atsisakoma senųjų balinimo būdų (balinimas vandenilio peroksidu). Jis garantuoja 2 - 8 tonais baltesnius dantis per 30 - 40 min ! Tai daug efektyvesnis ir saugesnis balinimo būdas, nei pvz ,,Crest“ juostelėmis. Jos turi peroksido, kuris šyla ir neigiamai veikia pulpa – danties dalį, kurioje yra kraujagyslės ir nervai. Dėl šios priežasties gali atsirasti skausmas ir didelis dantų jautrumas, emalės pažeidimai. Išbandykite šią naujovę ir pradžiuginkite save dar dailesne šypsena! Rezultatai bus matomi 1 – 2 metus, jeigu mitybos racione privengsite šių produktų: kavos, arbatos, raudono vyno, tabako gaminių. 
,,BleachBright“ dantų balinimo sistema Zero Peroxi yra BE PEROKSIDO, o veikliųjų medžiagų fotoaktyvinimui naudojamas šaltos LED šviesos spartintuvas, skeidžiantis 470nm – 475nm ilgio šviesos bangas. Šios technologijos dėka, dantų balinimas vyksta BE SKAUSMO ir BE JAUTRUMO DIDINIMO. Procedūros metu išlaisvinta deguonies molekulė paveikia pigmentą. Pigmento molekulė skyla ir dantis išbąla. Ši cheminė reakcija tęsiasi dar 24 valandas po procedūros. Tai užtikrina ilgalaikį ir efektyvų rezultatą, 2 – 8 atspalvių pokytis tik per 30 – 40 minučių.,,BleachBright“ dantų balinimo sistemos geliai yra neutralaus pH, o naudojami LED spartintuvai leidžia šaltą šviesą, todėl nėra nudegimų ar dentino bei emalės nekrozės rizikos. 
Taigi siūlau visiškai saugiai ir pigiai išsibalinti dantukus ir džiaugtis ja ilgus metus. 
Kaina tik 65 Eur. Niekur pigiau nerasite, nes kitur kainos svyruoja nuo 87 eur iki 115 eur. Gerą rezultatą garantuoju visiems šypsena 
------------------------------------ 
Norinčioms dantis balintis namuose ( pilnas kursas 10 d. ) siūlau ,,BleachBright“ balinimą kapomis už 45 Eur. Siunčiu į visus miestus.

13. Apr 2015, 10:49

O kurioje vietoje čia balinimą atliekate?

05. Apr 2015, 02:17

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Kavos aparatų remontas www.kavosmeistras.lt
Kokybiškas darbas
Malonus bendravimas
Greitas aptarnavimas
meistras Marius tel. 🤓625-35950
Kaunas
www.kavosmeistras.lt
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀