Higienos priemonės menstruacijoms?

25. Oct, 06:18 Юрте Юрте

Merginos, pasidalinkite savo patirtimi. Kas ką naudoja menstruacijų metu? Išbandžiau įprastus tamponus, bet negalėjau su jais vaikščioti, jaučiu juos viduje. Su higieniniais paketais, apskritai, siaubas, nematau juose nieko higieniško.

Jane Jane 17. Dec 2020, 12:38

Jeigu jums reikia kažko lengvo ir nejuntamo, tai taip, jums reikia Freedom tamponų-kempinės. Aukščiau Jums apie juos parašė, mano nuomone, tai pats patogiausias dalykas. Daugelis primygtinai rekomenduoja naudoti menstruacinę taurelę ir aš vieną kartą susigundžiau išbandyti. Taip, jos užtenka ilgam ir tai visai taupu, bet kai atėjo laikas ją keisti ir plauti darbo ofiso tualete, aš vos nemiriau iš gėdos. Reikėjo plauti kraujuotą taurelę bendroje kriauklėje, kadangi atskirų pas mus darbe nėra, o ir kitur, išskyrus namuose, retai teko matyti atskiras kriaukles ar dušelius-tai žiauru. Niekada negrįšiu prie menstruacinės taurelės, tegul Greenpeace užmėto mane šlepetėmis! Dedu riebų pliusą tampons be virvutės!

Joana Vitėnaitė Joana Vitėnaitė 09. Nov 2020, 13:02

Freedom tamponais. Stilinga, madinga ir jaunatviška. Neieškojau jų sąmoningai ir nepirkčiau jų pati, neįprasti, baisu. Draugė davė išbandyti. Ir tikrai pirksiu juos visada ! Tikrai patogesni, nei paprastas tamponas ar menstruacinė taurelė.skeptikams ir nepasitikintiems žmonėms tiesiog patariu įsigyti ir išbandyti mažą tamponų dėžutę. Lytiniams santykiams, plaukimui baseine mėnesinių metu ir ne tik ! Puikiai tinka ir kasdienai!

Габия Габия 25. Oct 2020, 06:22

O, turiu kuo pasidalinti. Ne taip seniai susidūriau su visiškai naujais (pas mus nauji , jie jau seniai yra pasaulyje) „Freedom“ tamponais. Pagaminta iš medicininės putų gumos, labai minkšti, širdutės formos, viduje jų visiškai nejaučiu. Jie neišsipučia, nepraleidžia, be virvės,bet tuo pačiu metu juos galima lengvai išsiimti, tiesiog paimi pirštais už specialaus iškirpimo. Su jais galite plaukioti, šokti ir netgi galite mylėtis. Išbandykite juos, galbūt jie jums tiks ir patiks.