Reikes: 500 g kiaulienos ir jautienos faršo 1/4 nedidelio kopūsto salotų lapų marinuotų agurkų tortilijų (pakuotėje būna 8 vnt.) kečupo majonezo universalių prieskonių, pipirų dantų krapštukų (sulankstymui) Eiga: Į keptuvę sudedame faršą, ipilame 100 ml vandens, idedame prieskonių ir kepiname taip, kad faršas būtų birus. Šiaudeliais supjaustome kopūstą ir marinuotus agurkus. Kopūstą sumaišome su majonezu. Tuomet paimame tortilijų lapą, ant jo dedame salotų lapą, šaukštą faršo (galima ir daugiau), kopūstus ir marinuotus agurkus. Užlankstome tortiliją taip,kad vienas jos galas būtų sandarus ir sutvirtiname dantų krapštukais. Tą pati darome su likusiomis tortilijomis. Paruoštas tortilijas dedame į orkaitę, 250 laipsnių temperatūroje pašildome tortilijas, maždaug 5 min. (orkaitės nereikia įkaitinti). Skanaus :)
Smagu, kad jums patiko mamytevilija 😀
reiks ir man pasigamint,turetu patikt mano seimai😀
labai skanu,aciu uz toki recepta.
nanyna, gal bandete mano recepta? ar pati kazka panasaus gaminate? 😀
neapsakomai skanu
tikra tiesa 😉 o skanu tai tikrai 😀
ir man dzin pavadinimas,gali jie nors ir gargamuliai vadintis,svarbu kad skanu butu😃😃
svarbu kad skanu o kaip pavadinsi taip nepagadinsi 😉
Man labai patinka kebabai tai butinai pameginsiu
Nu mes su seimyna juos vadinam Kebabais, o jus jau kaip norit taip vadinkit 😀 shanelle as ir nepykstu, tiesiog idejau recepta ir nelb norisi, kad iskarto kas nors prikibtu, bet aisku kiekvienas zmogus turi savo nuomone ir gali ja laisvai reiksti. Cia tokie mano pastebejimai 😛
nepyk mamyteaura bet pavadinimas turetu buti BURITOS 😉 labai skanu dar su tunu,pomidoru,agurku,konservuotu kukuruzu ir majonezo ,viska sumaisyti ir deti i lavaso vidu ir susukti 😀niam niam😀
Tai reikia pasidaryti ir palyginsim, ar cia i kebabus panasu, ar ne😀
nu man asmeniskai tai labai panasu 😀
nu cia net is tolo i kebabus nepanasu 😉bet butinai pameginsim pasigaminti 😀
Reikes:
500 g kiaulienos ir jautienos faršo
1/4 nedidelio kopūsto
salotų lapų
marinuotų agurkų
tortilijų (pakuotėje būna 8 vnt.)
kečupo
majonezo
universalių prieskonių, pipirų
dantų krapštukų (sulankstymui)
Eiga:
Į keptuvę sudedame faršą, ipilame 100 ml vandens, idedame prieskonių ir kepiname taip, kad faršas būtų birus. Šiaudeliais supjaustome kopūstą ir marinuotus agurkus. Kopūstą sumaišome su majonezu. Tuomet paimame tortilijų lapą, ant jo dedame salotų lapą, šaukštą faršo (galima ir daugiau), kopūstus ir marinuotus agurkus. Užlankstome tortiliją taip,kad vienas jos galas būtų sandarus ir sutvirtiname dantų krapštukais. Tą pati darome su likusiomis tortilijomis. Paruoštas tortilijas dedame į orkaitę, 250 laipsnių temperatūroje pašildome tortilijas, maždaug 5 min. (orkaitės nereikia įkaitinti).
Skanaus 😀