Kineziterapeutai - masažuotojai

17. May, 10:05

Noriu rekomenduoti kineziterapeutus bei masažuotojus Šiauliuose - kūdikių ir vaikų - Laurą Straubergaitę bei suaugusiųjų - Deividą Petkų. Šie specialistai dirba UAB "Manualinės medicinos klinika", Varpo g. 29.

08. Jan 2013, 15:07

Sveikos Mamos,
esu Rasa Danilinaitė, Kineziterapeutė-masažuotoja. Jau devynerius metus dirbu Kaune pagal specialybę su sveikais ir neįgaliais vaikais. Vaikų kineziterapijos procedūrų metu taikau įvairias terapijas ir metodikas, esant vienmomentėms ar ilgalaikėms problemoms. Atliekama prevencija ir korekcija: sveiko vaiko judesių raidos stimuliacija, sutrikimų prevencija ir korekcija; sutrikusio raumenu tonuso normalizavimas; asimetrines kūno padėties korekcija; patologinių refleksų slopinimas; taisyklingo judesio įgūdžio formavimas; kontraktūrų profilaktika ir terapija; kaulų deformacijų profilaktika ir terapija; netaisyklingos laikysenos ir stuburo deformacijų profilaktika ir korekcija; kojų deformacijų (“X”, “O”, plokščiapadystės ir kt.) profilaktika ir korekcija; kvėpavimo sistemos ligų terapija taikant vibracinį masažą, drenažines padėtis ir kvėpavimo pratimus; kūdikių ir vaikų masažas.
Taip pat konsultuoju-dirbu su suaugusiais. Pagal būtinybę, poreikius ar galimybes į kineziterapijos procedūras įtraukiame klasikinio, holistinio ar shiatsu masažo terapijas. Kas puikiai atpalaiduoja ir paruošia kūną sveikam, teisingam ir aktyviam judėjimui.
El.p.:r.danilinaitė@gmail.com; mob.:+37068309912, Kaunas.
Linkėjimai! Jei tik reikia pagalbos – skambinkite😉

29. Dec 2012, 15:17

ILONAONA,LABUKA😀

29. Dec 2012, 14:57

sveiki

25. Nov 2012, 14:38

labukas😀kaip malonu susipazinti,as taip pat esu baigusi kineziterapija😀tik gaila,kad nepavyko rasti pagal spec☹

25. Nov 2012, 14:08

Sveiki, mano vardas Aleksandra. GyvenuVilniuje. Dirbu kineziterapeute sveikatingumo centre "Sveikatos Sala". Labai daug dirbu su vaikučiais, taip pat su suaugusiais. Jei Jūs norite pasikonsultuoti dėl nugaros, sąnarių ar raumenų skausmų, taip pat dėl savo vaikučių vystymosi, kūno laikysenos pakitimų, rašykite man e-paštu: aleksandra@sveikatossala.lt arba skambinkite tel. nr.: +37068468708
Padėsiu Jums ir Jūsų vaikučiams! Taip pat yra galimybė atvykti pas Jus į namus, jei Jums ar Jūsų mažyliams bus reikalingas masažiukas bei mankštelė!
Lauksiu Jūsų laiškelių bei skambučių! 😉

17. May 2011, 10:05

Noriu rekomenduoti kineziterapeutus bei masažuotojus Šiauliuose - kūdikių ir vaikų - Laurą Straubergaitę bei suaugusiųjų - Deividą Petkų.
Šie specialistai dirba UAB "Manualinės medicinos klinika", Varpo g. 29.