Klaipedos ankstyvosios korekcijos centras

23. Jan, 11:12

Labas,mamytes :) kas lankotes Klaipedos AKC? Noriu papasakot savo istorija..gal kam pades susidaryt ispudi ir kitaip ziuret i ten dirbancius specialistus.Mes lankem mankstas ir logopeda,ten visiem paskiria siuos specialistus,vaikui to reikia ar ne..mes ejom del mankstu pagrinde,kas mankstas dare,tai super moteriske,labai maloni,ir zino ka ji daro..o vat logopede,tai siaubas man ir mano vaikui..pirmoje apziuroje apklausinejo ir pasake,kad mano vaikas sveikas,ir kiek supratau nereikia jos paslaugu..bet vistiek liepdavo ateit..viena karta paprase atsinest pipete su arbata,mano vaikas po mankstu buvo alkanas,ir ji pradejo su ta pipete (kuria grudo giliai i gerkle,vaikas net ziaukciojo)maitint mano mazyle.Pamacius mano pasipiktinima,isleido mus namo..po to karto pas ja nebesilankiau..noriu pabrezti tai,kad su pipete vaikas yra maitinamas iki 6 men,o ji nebeturi ka sumastyt,tai sumasto su ja maitint,kiek pastebejau visiem liepdavo ja atsinest..po to maitinimo mano vaikas puse dienos neeme buteliuko i burna,patikekit kaip sunku buvo vaika pamaitint..isgasdino su ta pipete..kiek girdejau ji ten dirba per pazystamus..taip,kad mamytes perspeju ir ziurekit,kad nekiltu problemu su tokiomis "specialistemis".

02. Oct 2015, 10:40

Sveikutės. Pirmą kartą korekcijos centą lankėm 4-5 mėn.,nes gimė pakreipęs galvytę labiau į vieną pusę,taip pat logopedė nustatė burnytės jautrumą,skyrė makštas,konsultacijas su logopedu,kurios ir man ne itin patiko... Tie lankymai išėjo į naudą,nes viskas atsistatė kaip ir turi būti. Išeinant iš ten paskutinį kartą,gyrė darbuotojos mano vaiką ir sakė greičiausiai nebesusitiksim(na ir gerai,ačiū dievui). Ir ką galvojat, po metų mums vėl rekomendavo ten lankytis,nes pagal DISK ar kažkokį testą,pagal amžių dabar sūneliui 1m ir 8mėn., per mažai moka žodžių,atseit daug ko nemoka pagal savo amžių,mat darant tą testą ko prašė vaiko,jis beveik nieko nedarė,nors aš manau kad jam buvo neįdomu ir bijojo. Pradėjom lankyti lopšelį ir auklėtojos sako,kad mano vaikas protingas ir daug ką žino bei daro ir tos iš centro nori kuo daugiau vaikų,kad pas juos lankytųsi,nes moka už tai pinigus joms.Taip kalbant jau girdžiu ne vieną žmogų,ką jūs į tai? nes mes nedegam noro lankytis ten,bet keletą kartų jau buvom.

17. Sep 2012, 16:53

sveikos skaitausi jusu komentarus mes ir lankemes 4 men dabar mums greitai 10 ir mums lygiai tapati sake ta logopeede kad sunku bus valgyti gramtys pirstus jei nemasazuosim liezuviuko ir sake spec sauksteli pirkti nieko nedariau aj dar tiesa sake ateiti 6 men atseit pamokys kaip maitinti kad nespringtu na mes ansksciau pradejom valgyti nes jau neuzteko pienuko tai nuo 5 primaitinau ir nieko valge normaliai kaip vaikas tai sakau atrodo nueik pas ja ir pasakyk ka tu cia sneki jaunoms mamoms vejus....

16. Feb 2011, 12:16

mes irgi buvom AKC. mankstos mums labai padejo o ir specialiste super maloni.Ka nepasakyciau apie logopede!ji ten niekdarbiais uzsiimineja.nors ir gydytoja dirba pagal senus atgyvenusius metodus.su medine lopetele vaikui po burnyte makaluoja, aisku, kad ne vienam nepatiktu. tai sako, kad vaikui reikalingas logopedas, nes veliau bus sunku ryti kieta maista.nu mano nuomone nekokia susidare.

23. Jan 2011, 23:12

Labas,mamytes 😀 kas lankotes Klaipedos AKC? Noriu papasakot savo istorija..gal kam pades susidaryt ispudi ir kitaip ziuret i ten dirbancius specialistus.Mes lankem mankstas ir logopeda,ten visiem paskiria siuos specialistus,vaikui to reikia ar ne..mes ejom del mankstu pagrinde,kas mankstas dare,tai super moteriske,labai maloni,ir zino ka ji daro..o vat logopede,tai siaubas man ir mano vaikui..pirmoje apziuroje apklausinejo ir pasake,kad mano vaikas sveikas,ir kiek supratau nereikia jos paslaugu..bet vistiek liepdavo ateit..viena karta paprase atsinest pipete su arbata,mano vaikas po mankstu buvo alkanas,ir ji pradejo su ta pipete (kuria grudo giliai i gerkle,vaikas net ziaukciojo)maitint mano mazyle.Pamacius mano pasipiktinima,isleido mus namo..po to karto pas ja nebesilankiau..noriu pabrezti tai,kad su pipete vaikas yra maitinamas iki 6 men,o ji nebeturi ka sumastyt,tai sumasto su ja maitint,kiek pastebejau visiem liepdavo ja atsinest..po to maitinimo mano vaikas puse dienos neeme buteliuko i burna,patikekit kaip sunku buvo vaika pamaitint..isgasdino su ta pipete..kiek girdejau ji ten dirba per pazystamus..taip,kad mamytes perspeju ir ziurekit,kad nekiltu problemu su tokiomis "specialistemis".