Kodėl klubas tik mamyčių?

21. Aug, 10:36

Sveikos mamos, tėčiams čia galima? :) 

26. Aug 2014, 21:25

Joks darbas nėra svarbus palyginus su vaikais. Apskritai bent jau man darbas yra laiko gaišimas. Tai yra prekyba savo laiku. Laikas yra resursas, kurio negali atnaujinti, todėl tikiuosi ateityje pasiseks sudėlioti viską taip, kad prekiaučiau ne laiku, o savo sukurtu produktu. Sutinku, kad mamos-vaiko laikas gali būti ir vertingesnis, nei tėčio-vaiko, ypač iš pradžių dėl maitinimo ir kt. dalykų, tačiau, manau reikia viską sudėlioti taip, kad būtų kiek galima mažiau bet kurio šeimos nario laiko parduota kažkokioms įmonėms. Vaikai rūpės ir po 50 metų, o darbas, kurį dabar dirbi įmonėje tikriausiai ne. Todėl man keista, kad žmonės pardavinėja savo laiką ypač, kai tokie įstatymai, kai jie to galėtų ir nedaryti.

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 26. Aug 2014, 17:19

Dviejų mūsų draugų šeimose būtent tėtis visus dvejus metus yra pasiėmęs tėvystės atostogų. Dažniausiai įtariu mamos ima atostogas, nes jų darbas "ne toks svarbus" 😃 Baisu, bet LT šis mitas dar labai gajus ir diskriminacija stipri.
Juolab, kad įstatymai leidžia pvz pirmus metus pasiimti mamai, o antrus - tėčiui. Tuomet ir vaikučio žindymą su darbu jau galima suderinti ir tėtis pasibūtų jau su žaidimų aikštelių gerbėju 😃

26. Aug 2014, 10:45 Ugnyciukas

Na man asmeniškai vaikai yra įdomu ir manau, kad tai aukščiausia savirealizacijos forma. Visi kiti projektai nublanksta palyginus su šiuo 😀 Dabar su žmona laukiamės pirmojo vaikelio ir žiūrim visas iš eilės mamyčių klubo laidas iš tv3 play archyvo, daug naudingos informacijos. Prieš tai žiūrėjome "Padėkime augti", tai ten dėmesio yra skiriama ir tėčiams. Šiaip man įdomu, kodėl daugelis tėčių neima tėvystės atostogų ir nebūna su vaikais, juolab, kad įstatymai Lietuvoje tam yra tikrai palankūs. Jei kas jų nežinot, galiu papasakoti plačiau. Kaip pas jus šeimose? Ima jūsų vyrai tėvystės atostogas? Kalbu ne apie tas, kur 1 mėnesio, bet apie 1 arba 2 metų.

Krisliukas Krisliukas 23. Aug 2014, 18:18

taip taip,tėveliai laabai laukiami 😀

22. Aug 2014, 01:23

Sveiki :-) Cia mielai laukiami ir teciai, taciau jei ir uzsuka retai uzsibuna. Turbut didziajai teciu daugumai pabosta mamyciu pasakojimai: mano vaikas ismoko...mano vaikas padare...mano vaikas...mano vaikas... gal jus nebusit ta dauguma ir isijungsit I pokalbius :-)