is patirties zinau, kad puikiai kepa bulves- jei nesate
vegetarai gerai nuplautas buves su odele perpjauti pusiau
(ar daugiau storu grieziniu, jei bulve didele), ant virsaus
uzdeti rukytos sonines ar lasinuko gabaleli - faltastika.
Vegetarams perpjautas bulves paslastyti aliejumi,
paprieskoniuoti (maziausiai tinkami bulviu priekoniai su
kenksmingais konsrevantais is prekybos centru), labai tinka
dziovinti ciobreliai ir kepti- apskrunda graziai ir tikrai
pigus, taciau prabangus patiekalas, kuri galima valgyti ir
kaip garnyra, ir kaip pagrindini su padazais, salotomis,
pan. Konvekcineje is patirties zinau, kad galima kepti
viska, isskyrus pyragus, kuri turi but iskile- oro srove
juos tiesiog suploja...
26. Aug 2010, 16:22
kepiau,ilgokai sakyciau,bent jau man tai apie valanda
gavosi
gal kas zinote kokiu mandresniu patiekalu kuriuos galima
gaminti konvekcineje krosneleje?buciau labai dekinga😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
is patirties zinau, kad puikiai kepa bulves- jei nesate vegetarai gerai nuplautas buves su odele perpjauti pusiau (ar daugiau storu grieziniu, jei bulve didele), ant virsaus uzdeti rukytos sonines ar lasinuko gabaleli - faltastika. Vegetarams perpjautas bulves paslastyti aliejumi, paprieskoniuoti (maziausiai tinkami bulviu priekoniai su kenksmingais konsrevantais is prekybos centru), labai tinka dziovinti ciobreliai ir kepti- apskrunda graziai ir tikrai pigus, taciau prabangus patiekalas, kuri galima valgyti ir kaip garnyra, ir kaip pagrindini su padazais, salotomis, pan.
Konvekcineje is patirties zinau, kad galima kepti viska, isskyrus pyragus, kuri turi but iskile- oro srove juos tiesiog suploja...
kepiau,ilgokai sakyciau,bent jau man tai apie valanda gavosi
bandei kept vedarus konvekcinej?
gal kas zinote kokiu mandresniu patiekalu kuriuos galima gaminti konvekcineje krosneleje?buciau labai dekinga😀