Kraujuojantys speneliai

12. Jul, 07:44

Laba. Gal kas turi kokiu patarimu? Nuo pat pirmos nakties lelyte taip nugrauze spenelius kad maitinau su asarom akyse. Praejus dar vienai dienai pradejau naudot antspenius. Plius papildomai naudoju Multi Mam kompresus, bepantena, lanolina, medu, darau oro vonias.. Nieks nepadeda! Tik maitinimo pradzia ir vel kraujas... ;( skaiciau kad nemaitint ta krutim pora dienu bet kad man abi kraujuoja, kitur kad nenaudot antspenio bet tada vel nugraus dar labiau:( ligoninej sake kad paduodu teisingai..

11. Sep 2012, 20:11

Pas mus tokia pati problema. Sakė nenaudoti jokių tepalų, o baigus maitinti išspausti pieno lašelį ir juo patepti spenelius, taip ir darau jau antra diena, gal padės, naudojau garmastan ir bepanten tepaliukus, tačiau nepatinka, kad reikia bėgti nusiplauti prieš maitinimą, o mano mažė kartais valgo net kas pusvalandį ar bent jau matosi, kad nori tik pažaisti su krūtimi, nes įkišu į burnytę, o ji pamaigo liežuvuku ir išmeta lauk.

12. Jul 2012, 13:17

Ujej... Ilgokai.. Na svarbu kad sekmingai sugytu 😀

12. Jul 2012, 11:52

man po menesio laiko viskas beveik uzgijo

12. Jul 2012, 11:37

Nebepamenu zinok. Man speneliai tai uzgydavo, tai mazoji vel nukramtydavo. Antspeniai labai padedavo, kad neskaudetu. Besigydydama sunaudojau visa tutele Garmastan tepaliuko. Bet Bephantenas geriau tiko, nes riebesnis jis man.

12. Jul 2012, 11:24

O po kiek laiko tau uzgijo?

12. Jul 2012, 10:57

Na man pradzioje ne dziaugsmas, o kancia buvo maitinti. Krutys skaudedavo, net negaledavau priliesti, speneliai kraujavo... Tai sukandusi dantis maitindavau ☹

12. Jul 2012, 10:42

Ech.. Nu atrodo tikrai viska darau kas imanoma.. Tikiuosi su laiku tai praeis, tik idomu kada tas laikas 😀 taip norisi mazyle maitint su dziaugsmu ir poto tas malonumas ateina bet pradzioj tenka lb psichologiskai nusiteikinet kad jau atejo laikas..

12. Jul 2012, 09:51

As naudojau antspenius, kai maziuke buvo nukramciusi spenelius. Kaip kitaip jie uzgis, jei per diena n kartu mazylis valgo. Aisku oro voniu speneliams taip pat labai reikia 😉

12. Jul 2012, 08:55

sweikute man ir tas pats buvo norsatrodo viska dariau teisingai pakentet reikia

12. Jul 2012, 07:44

Laba. Gal kas turi kokiu patarimu? Nuo pat pirmos nakties lelyte taip nugrauze spenelius kad maitinau su asarom akyse. Praejus dar vienai dienai pradejau naudot antspenius. Plius papildomai naudoju Multi Mam kompresus, bepantena, lanolina, medu, darau oro vonias.. Nieks nepadeda! Tik maitinimo pradzia ir vel kraujas... 😥 skaiciau kad nemaitint ta krutim pora dienu bet kad man abi kraujuoja, kitur kad nenaudot antspenio bet tada vel nugraus dar labiau☹ ligoninej sake kad paduodu teisingai..