Kriziniai kepenų kotletai

26. Mar, 12:53

Pusę kilogramo kepenėlių, 3-4 saujų avižinių ar miežinių dribsnių, kiaušinio, įvairių prieskonių, aliejaus kepimui. Kepenėles sumalti, dribsnius išbrinkinti (anksčiau juos irgi sumaldavau), įmušti kiaušinį, įdėti druskos, prieskonių ir viską išmaišius kepti kaip blynus. Jei minklė per skysta, galima dar truputį įdėti kokį šaukštą miltų. Dar galima įdėti ir tarkuotų pakepintų morkyčių. Gaunasi visai skanu ir nebrangu.

26. Aug 2010, 12:50

skaniai skamba,bus isbandyta 😉

26. Mar 2010, 12:53

Pusę kilogramo kepenėlių, 3-4 saujų avižinių ar miežinių dribsnių, kiaušinio, įvairių prieskonių, aliejaus kepimui.
Kepenėles sumalti, dribsnius išbrinkinti (anksčiau juos irgi sumaldavau), įmušti kiaušinį, įdėti druskos, prieskonių ir viską išmaišius kepti kaip blynus. Jei minklė per skysta, galima dar truputį įdėti kokį šaukštą miltų. Dar galima įdėti ir tarkuotų pakepintų morkyčių. Gaunasi visai skanu ir nebrangu.