Lašišos apvalkale keptos bulvės

21. Sep, 10:39

Reikes: 30mazu skustu bulviu 300g. rukytos lasisos( supjaustytos mazais griezineliais) 200g. svogunu 150ml. darzoviu sultinio 2skilteliu cesnako 5saukstu aliejaus Ruosimas: bulbes 8min. apvirkite suditame vandenyje. nusunkite, leiskite atvesti. lasisa supjaustykite neplaciomis juostelemis ir jomis apsukite bulbes. svoguna supjaustykite labai plonais griezineliais at juostelemis paskleiskite karsciui atsparioje formoje. ant svogunu sudekite bulbes glaudziai viena greta kitos. dosniai apibarstykite pipirais. susmulkinkite sultiny. nulupta ir sutraiskyta cesnako skiltele sumaisykite su aliejumi ir apslakstykite bulves. viska pasaukite i orkaite 190laipsniu karscio ir kepti 30min. Prie bulviu paruoskite padazo: netirsta grietine issukite su smulkiais kapotais krapais ir slakeliu citrinos sulciu, ziupsneli druskos ir cukraus. galma itarkuoti ir citrinos zieveles geltonio. arba i indeli naturalaus jogurto issukite su perpus mazesniu kiekiu varskes pagardinkite krienais ir druska.

13. Mar 2010, 21:33

liuks😀 reiks pabandyti.

21. Sep 2009, 10:39

Reikes:

30mazu skustu bulviu 300g. rukytos lasisos( supjaustytos mazais griezineliais)
200g. svogunu
150ml. darzoviu sultinio
2skilteliu cesnako
5saukstu aliejaus

Ruosimas:

bulbes 8min. apvirkite suditame vandenyje. nusunkite, leiskite atvesti. lasisa supjaustykite neplaciomis juostelemis ir jomis apsukite bulbes. svoguna supjaustykite labai plonais griezineliais at juostelemis paskleiskite karsciui atsparioje formoje. ant svogunu sudekite bulbes glaudziai viena greta kitos. dosniai apibarstykite pipirais. susmulkinkite sultiny. nulupta ir sutraiskyta cesnako skiltele sumaisykite su aliejumi ir apslakstykite bulves. viska pasaukite i orkaite 190laipsniu karscio ir kepti 30min.
Prie bulviu paruoskite padazo: netirsta grietine issukite su smulkiais kapotais krapais ir slakeliu citrinos sulciu, ziupsneli druskos ir cukraus. galma itarkuoti ir citrinos zieveles geltonio. arba i indeli naturalaus jogurto issukite su perpus mazesniu kiekiu varskes pagardinkite krienais ir druska.