Linų sėmenys ir avižų sėlenos. Ar galima duoti vaikams?

09. Feb, 08:55

Sveiki, Susidūriau su tokia problema. Mano mergaičiukei pradėjo kietėti viduriukai. Viską išbandėm, ir slyvas, jos šiek tiek padeda, jogurtus, ir net vaistukus. Atrodo, kad viskas lyg ir pradėjo eiti į gerąją pusę, tačiau pastebėjau, kad viduriukai vėl pradėjo jai kietėti po biški. Ryte valgom avižinę košę, per pietus mėsytę su daržovėm, vakare vėl avižų košytė. Bet ji mums irgi nelabai padeda. Internete radau informacijos, kad labai padeda linų sėmenų aliejus. O kaip avižinė košė su sėlenomis? ar galima šiuos produktus vartoti vaikučiui, kuriam virš metų?

31. Mar 2016, 17:34

Esu davusi, nieko blogo nepastebėjau. Tiesiog reiktų dažnai neduot ir viskas bus gerai. Tokio va 100ml buteliuko ilgam užtenka- https://www.livinn.lt/linu_semenu_aliejus_ekologiskas_100_ml

10. Feb 2012, 16:18

? niekas neduodat?

09. Feb 2012, 20:55

Sveiki,

Susidūriau su tokia problema. Mano mergaičiukei pradėjo kietėti viduriukai. Viską išbandėm, ir slyvas, jos šiek tiek padeda, jogurtus, ir net vaistukus. Atrodo, kad viskas lyg ir pradėjo eiti į gerąją pusę, tačiau pastebėjau, kad viduriukai vėl pradėjo jai kietėti po biški. Ryte valgom avižinę košę, per pietus mėsytę su daržovėm, vakare vėl avižų košytė. Bet ji mums irgi nelabai padeda.
Internete radau informacijos, kad labai padeda linų sėmenų aliejus. O kaip avižinė košė su sėlenomis? ar galima šiuos produktus vartoti vaikučiui, kuriam virš metų?