Mamytes kurios turite 5men 3sav leliukus ar jau praejote tai pasidalinkite patirtimi

14. May, 06:11

Mano berniukas pastoviai irzlus, vis zirzlena verkslena, nezinau ar tai normalu. Pastoviai jam turi duoti judinti koki barskuti ar daikta, ar ji pati vis nesioti supuoti judinti krutinti, pats nepabuna vienas o kai pradeda verkti neaisku kas nutinka, kartais tik pavalges ar ismiegojes buna piktas. Labai greitai pavargta, arba man tik taip atrodo, nes nori miegucio kas 2 ar 3 valandas ir miega tik po 30 min. Dar vienas klausimelis kaip jusu leliukai atpalaiduoja kojytes? manasis dienos metu guldant miegucio laiko kojytes kaip varliukas ir kai pradeda snausti jom atsipalaiduojant prabudineja, kol galu gale po bskuti nuleidzia ir issitiesia, ejom pas gydytojo sake kad del to kaip jis buvo pilveli ir cia viskas gerai, bet ar tai tikrai normalu? nes ir keiciant  sauskelnes jis daznai taip laiko, gal reiketu parodyti kitam gydytojui? Labai aciu.

18. May 2015, 14:28

Tai kas ir lieka 😀 aciukas 😉

17. May 2015, 17:15 Agotele

Kantrybės ir toliau tokio puikaus augimo 😀

17. May 2015, 15:39

Matyt jis nemiegaliukas, vakarais anksciau neuzmiega, o jei uzmiega tai ryte keliasi isvis neprasvitus, o rytais ilgiau neiseina pamiegoti jam. Mum kojytes tikrino ortopedas.

15. May 2015, 22:17 Agotele

Naktim jūsų vaikelis kol kas miega gerai, džiaukitės 👍 Kodėl taip anksti keliatės? Pagal amžių mažokai miega, vos 8 val.nakties miego.
Kojytes tikrino chirurgas ar ortopedas?

15. May 2015, 10:00

Na mes laukiam dantuku, nes viska grauzia kas papuola, bet ir anksciau jis buvo gana irzlus, gal maziau truputi. Naktimis keliasi po du kartus, kartais viena, einame miegoti apie puse 10, o su visam keliames apie 6.
Mus del kojyciu tikrino, sake viskas gerai, normalu, dar nebuvom nei 5 men kai prasemes pas gydytoju, bet iki siol jis taip.

14. May 2015, 23:24

Irzlumas gali būti dėl dantukų. Gal pabrikę dantenos, daug seilėjasi, laiko burnytėje kumštukus? Normalu, kad nori miegučio, kai pamiega tik po 30 min. Nerašėte kokios naktys pas jus? Mano abiems vaikams visko būdavo prieš dantukų dygimą, sūnelis labiau rankinukas nei mergaitė buvo, kartais tai trunka ne vieną mėn.ir išaugama.
Dėl kojyčių nežinau. Buvo laikas, kai maniškiai kartais taip užmigdavo, bet gerokai mažesni nei beveik 6 mėn. Sakyčiau praverstų ir neurologo konsultacija. Gal įsiaudrinus nervų sistema ir tiek. Ar tikrino jums dėl klubų displazijos? Mano mergaitei dėl sėdyninės pirmeigos ji buvo nežymi, tai mėgdavo užmigti varliuko poza. Išaugom mes.