Merino vilnos kepurytės ir šalikėliai

10. Nov, 07:39

Merino vilnos BEANIE kepurytė. Merino vilna gerai praleidžia orą, palaiko pastovią kūno temperatūrą, yra be galo švelni ir minkšta, todėl vaikučiai dėvėdami šią kepurytę niekada nesiskųs, kad ji „kanda“. Kartu galima užsakyti ir šalikėlį/movą/kaklaskarę.
Dėl kainų ir spalvų teiraukitės asmenine žinute arba facebook paskyroje. Kviečiu pamėgti primerkęs akį 
https://www.facebook.com/belovedLT

28. Oct 2015, 13:45

Mes tai merino vilnos rūbelius perkame čia http://www.jaunylis.lt/lt/apie-mus . Kainos nesikandžioja, o daiktai tikrai kokybiški.

24. Feb 2015, 18:20

Ne tik vis dažniau švysčiojanti saulutė, bet ir ilgesnė diena, maži pumpuriukai, bėganti saldi klevų sula, grįžtantys paukščiai signalizuoja apie artėjantį pavasarį. Tad nieko nelaukdami pristatome ir pirmąjį pavasarinį komplektuką berniukams - DRUGELIS.
Siūlai 50% merino vilna, 50% medvilnė. Dydžiai pagal galvytės apimtį. Dėl užsakymų kreipkitės asmenine žinute facebook paskyroje https://www.facebook.com/belovedLT arba el. paštu belovedknitting@gmail.com

20. Feb 2015, 15:03

Smagu, kad saulutė jau ilgiau ir dažniau skaidrina mūsų dieną, o mes ją norime nuspalvinti pavasarine naujiena. Ir šį kartą mergaitėms pirmenybė smile emoticon Kepurę ir skarelę pavadinsiu ŽIBUTE, viena iš bundančio pavasario simbolių. Na, o aš neabejoju, kad jūs su savo vaikučiais mėgstate mėgautis saulėtomis dienomis ir šiais pavasariniais žiedais. Saulėto pavasario laukimo!
Siūlai: 50% merino vilna, 50% medvilnė

01. Dec 2014, 18:54

Žieminė BEANIE su mova DOUBLE. Yra įvairių spalvų, dydžiai pagal galvytės apimtį.
Sudėtis 65% vilnos, 35% alpakų vilnos. Tokie švelnūs, kad norėsite palepinti ir save 😀