parduotuvele vaikuciams nuo gimimo iki 3 metuku

05. Mar, 02:05

Mamytems besilaukiancioms mazyliu,bei auginancioms mazylius paprastas, patogus ir greitas budas apsipirkti neisejus is namu, uzsisakyti mazyliui norimu drabuzeliu.

Netenkina kainos ir kokybes santykis? Iseitis yra, uzsukite y musu el.parduotuvele  adresu

https://www.facebook.com/pages/Vaikiski-geros-kokybes-rubeliai/608882095849216?ref=hl,   bei https://www.facebook.com/mazasis.nojukas

 

cia rasite stilingu,patogiu, graziu spalvingu, kokybisku rubeliu savo mazyliui, nuo gimino iki 3 metuku, mergaitems ir berniukams. Prekiaujame tik gerai zinomu pasaulyje gamintoju rubeliais George, Early days, Rebel, Disney, Peppa Pig, Dora, Hello Kitty.

Kodel verta apsilankyti? Del keliu prizasciu: apsipirkti galite bet kuriuo paros metu, nereikia derinti apsipirkimo laiko su savo mazylio poreikiais, apsipirkti galite bet kuria savaites diena, o prekes gausite tiesiai y namus, arba y artimiausia pasto skyriu, jums nereikes ismainyti siltu namu i saltus darganotus orus, jums tereikia issirinkt, uzsisakyti,apmoketi ir prekes keliauja pas jus.

Iskilus bent menkiausiam klausimui kreipkites el.pastu mazasisnojukas@gmail.com, skype  (skype vardas) vaida.rimkeviciute,  ar sms zinute  tel.nr +447969164349.

 

siunciama i visus miestus

14. May 2015, 00:51

Sveikos, mamytes, siulome apsilankyti musu puslapyje ir isigyti graziu, kokybisku, 100%medvilnes drabuzeliu. Esame patikimi ir rimti, todel dziaugiames didejanciu laimingu mamyciu-klijenciu😀 ratu! jau si savaitgali gausime daug nauju drabuzeliu, tad kvieciame visas uzsukti pas mus ir pasizvalgyti. Siuo metu yra taikomas super pasiulymas: uzsisake prekyciu uz 15eu arba daugiau - siuntimas nemokamai, o jei jus is Klaipedos - prekytes turime vietoje. Drabuzeliai - ne is Kinijos, tad dydziai nera pamazinti😉 https://www.facebook.com/pages/Nauji-Vaikiški-drabužiai-pigiau2/781248005277160?ref=hl&__mref=message

05. Mar 2014, 02:14

😀 draugaukime ir facebook'e 😀