Pykčiai su kaimynais dėl kiemo

03. Apr, 06:42

Laba diena! Pas mus namas kuriam gyvena kelios seimos, tad kiemas yra visu. Bet pas mus labai nagli kaimynai, pastate 7 automobilius , kad neimanoma i sandeliuka nueiti, i savo darza praeiti. O pas mus tik vienas automobilis. Be musu sutikimo jie asvaltavo kiema ir dabar jauciasi seimininkai viso kiemo. Ar turiu teise paduoti juos i teisma?

07. Apr 2011, 12:00

Dar labai domina viena sklausimas. Kaip minejau kaimynai turi suni (kuri isigijo neatsiklause kitu gyventoju). Ir kaip suprantu suo jokiu domumentu neturi. Ir jis tikriausiai neskepitas. Ar turiu teise pareikalauti kad jie paskepitu suni? Nes su vyru ketinam tureti vaikuciu, o maza kas gali atsitikti. Suo mane retai mato, tai vakar vos neikando.

05. Apr 2011, 13:08

Vat ir kaimynai, ir kaip gyventi su tokiais ...

03. Apr 2011, 20:45

yra GYVŪNŲ LAIKYMO IR PRIEŽIŪROS TAISYKLĖS, jas pažeidus, šuns šeimininkas baudžiamas pagal ATPK atitinkamai ar pirmą kartą baustas, koks šuo, bet jei pirmą kartą įspėjimas ar bauda iki 200 lt

03. Apr 2011, 20:14

Del tu devju atveju gailiuosi kad nepadaviau i teisma , nes labai veikia tai moraliskai. Net dabar kai kazkas uzsuka pas mus islenda iskart ziuri. Toks jausmas kad jie visa laika mus stebi.

03. Apr 2011, 20:11

kalban t apie sunis, kokios baudos seimininkams kurie neranka ju kakuciu?ir kur kreiptis?

03. Apr 2011, 20:10

Dar buvo du labai nemalonus atvejai del kanalizacijos ir vagystes. Bet mes irodeme kad nekalti, tai atsiprase zodziais ir viskas.

03. Apr 2011, 20:07

Tai pas mus negali atvaziuoti sveciai nes nera kur jiems pastatyti masina. Savo darze negalim kepti saslikus nes rekia kad dumai eina i namus. Kaip ir minejau, kaip asfaltavo pasijute viso kiemo seimininkai. Suni isigijo neatsiklause musu. Tas suo maza kad syka po visa kiema, bet labiausiai megsta ilipti i musu darza.

03. Apr 2011, 19:59

Taip, mes keikviena seima turime gabaliuka ziames aptverta tvora.Bet prie pacio namo yra visu bendras kiemas. Pries atsikraustant i sita nama gyventi, kaimynai turejo tik dvi masinas ir busiuka, bet tas busiukas stovejo kazkur garaze. O dabar dar pripirko masinu ir busiuka,visks stovi bendram kieme. Todel galvoju neteisybe, jeigu turi tiek masinu tegul stato i savo privacia ziame. Bet kai mes pykomes jie pasake: mes cia asfaltavome,o jus dabar norite geriausia vieta uzimti,jeigu nepatinka tai statikyte ant savo darzo. PS: Puse seimos policininkai.

03. Apr 2011, 19:49

oi bjaurūs teisminiai ginčai dėl naudojimosi tvarkos laukia, bet galų gale žinosit tvarką ir turėsit jos laikytis visi kaimynai. Dėl šuns tai turėjo sulaukti visų kaimynų pritarimo. Gal yra žinoma kaip ankščiau buvo naudojamasi kiemu, kai Jūs dar negyvenot? Dabar perkant butą labai svarbu žinoti ar yra padalinta palėpė, rūsio patalpos ir kiemas ar nustatyta naudojimosi tvarka, būna atvejų, kai nusiperka butą, bet įeiti į jį negali, nes darželis, kur užsodintos gėlės, priklauso kaimynams. Teismas ima patalpas, kiek užima buto plotas kiekvieno ir tiek turi tekti kiemo atitinkamomis proporcijomis.

03. Apr 2011, 19:37

Bet gerai jie pastatis masina pvz kad atsidarinetu sandelio durys, o jeigu pas mus atvaziuos sveciai kur jiems masina pastatyti?

03. Apr 2011, 19:26

Dar jie nupirko suni, nieko neatsiklause pastate jam valjera.Bet ta suni isveda palakstiti kieme, tai jis prisika (atsiprasau uz toki zodi).

03. Apr 2011, 19:20

Su jais neimanoma susitarti , nes daro ka nori. O kaip suprasti nustatyti naudojimosi tvarka?

03. Apr 2011, 18:58

Jei nesutariate gražiuoju, turit nusistatyti naudojimosi tvarką pas notarą arba teismo keliu

03. Apr 2011, 18:42

Laba diena! Pas mus namas kuriam gyvena kelios seimos, tad kiemas yra visu. Bet pas mus labai nagli kaimynai, pastate 7 automobilius , kad neimanoma i sandeliuka nueiti, i savo darza praeiti. O pas mus tik vienas automobilis. Be musu sutikimo jie asvaltavo kiema ir dabar jauciasi seimininkai viso kiemo. Ar turiu teise paduoti juos i teisma?