Pykčiai su kaimynu dėl vaiko triukšmo

16. May, 09:33

laba diena, as pirmiau klausiau psichologo patarimo. taciau pas mus tie nesutarimai netyla. kis net neina pas mus aiskintis, o kalba su kaimynais ir mus pradejo smeisti, kad is buvusio buto mus isvare to namo gyventojai su sakek ir grebliais, nors mes is to buto issikraustem nes ji pardave, ir be to mes pirmam aukste gyvenom, tad nekelem jokio triuksmo. o dar is pradziu. jis is pat pradziu ejo pas mus skustis del triuksmo, dienos metu vaikas negali but namie, zaist ar lakstyt. nes jam gyvenant po mumis didelis triuksmas.buvo vyras nuejes ir tikrai girdisi, bet as negaliu vaiko suturet kad jis butu ramus ir sedetu, jis yra sveikas ir judrus. veliau ateidavo pas mus ir rekdavo ant musu, vaikas pradejo jo bijot. dar veliau jis del vaiko iskviete policija, jie atvaziave nieko blogo nesake, pamate koks vaikas ir tik juokesi. kad pensininkas kaimynas nezino ka daryt. dar veliau jis gasdino vaiku teisiu apsauga, nors nezinom ar ten buvo nuejes. nors as pati skambinausi i ten, man pasake kad jei vaikas priziurimas tevu nieko nebijot. buvo sukvietes namo susirinkima, del prasymo mus skelt is buto, jis ne musu mes ji nuomojames. tiesa, kai anksciau gyveno sio buto savininkas ir kai jis augino savo 2 vaikus, kaip sake ir su juo buvo daug konfliktu del to pacio. dar suzinojau, kad jis nori rasyt pareiskima ant musu. ka galetume mes padaryti, kad tas kaimynas aprimtu, kad mes galetume gintis.mes norime ramiai gyventi.ar as galiu pati parasyt pareiskima ant jo, ar kaip apgint vaika. turbut pirmas atvejis, kai del tokio dalyko bandoma isvaryt, kad del vaiko kvieciama policija. kaip klausinejau kitu seimu su vaikais, nieko panasaus nera kaip cia.

06. Jan 2012, 13:29

jau po tu skundu, is musu buto girdisi triuksmas ir kitiems kaimynams is to pacio auksto. bet ten visi pencininkai gyvena, ir beto visi ten pazistami ir draugai. jau vaikas kelia triuksma ir eidamas laiptinej, jau ten vaikas negali nei sneket kai jo balsukas toks skardus. jau priuskunde kad ant vaiko rekiau laiptinej, ar kada vasara namie ant jo rekiau, ir girdejosi. o kaip tai susije su keliamu triuksmu, kad mes vieni nemokam vaiko augint, auklet. mes nenaudojam tevu valdzios taip jau iseina.

08. Dec 2011, 11:06

norejau paklausti ka mes galime del to padaryti? kaip mes galime gintis, ar kaskur kreiptis del to?
mes norim truputi apraminti kaimynus?

08. Dec 2011, 11:04

laba diena. kaip anksciau minejus musu kaimynai kur gyvena po mumis, niekaip nenurimsta. jau siais metais del vaiko keliamo triuksmo buvo gal 4k iskviesta policija. vaikas dienos metu negali zaisti su masinytem, is jo atimti kamuoliai, negalima klausyt dienos metu muzikos, negali vaikas sokti, lakstyti. policininkai ateina, tai graziai pasneka, suraso paaiskinima ir iseina, kartais pasijuokia, kad 3m vaikas namuose zaidzia ie negali ramiai buti. vaikas lanko darzeli apie 2sav, paskui sergam tiek pat laiko, ir dar buna namuose. taip pat as pries 2 sav sulauziau koja, ir dar sugipsuota namie sokineju su lazdute vaikstau. jiems girdesi triuksmas. as dienos metu nedraudziu vaikui nei zaisti, nei lakstyti , nei masinas stumdyti,klausom muzika ir visa kita. vakare kartais jis zaidzia ramiau, kartais paisdykauja. paskutiniu metu policija vos ne kas sav, ar kas dvi ateina. noreciau paklausti teisininko, ar galima kaip truputi apraminti kaimyna, ar gali rasyti koki pareiskimaa, ar skunda kad jie ramintusi, be reikialo nekviestu policijos. as jau skambinau i vaiku teisiu apsauga, tai jie del si pykciu su kaimynu, liepe kreiptis i policija, nes jie del to ziuri.dar noreciau paklausti, dar jie raso ant musu pareiskimus skundus, o ateje suraso paaiskinimus, ar paskui gal buna kokios baudos mokomos ar tik taip.

28. May 2011, 22:44

Ai, arnuti, maziau imk i galva. Kaip jis gali surinkti tuos parasus is kitu kaimynu, jei tik jam vienam tas triuksmas girdisi is virsaus 😀 Juk vaikas ne koks suniukas, kuris nuolat loja ir kelia triuksma, jo neatsisaskysi.

28. May 2011, 21:23

bet mes nuomojames buta, o kaimynas gyvena savo nuosavame bute. kaip rasiau jis net rinko namo gyventojus kad jie mus is sio buto iskraustytu.

28. May 2011, 21:19

aisku, dekui. bet kaip skaiciau kaskur namie buitinis triuksmas neturi virsyt kaskiek. ir i tai ieina ir vaiko keliamas triuksmas.kaip del to?

28. May 2011, 20:02

kodel teisininkas nieko neparaso, neatsako i klausimus, ar jau nera jo

16. May 2011, 19:38

nesamone, kas per kaimynas...juk vaiko nelaikysi priristo, juk ir vaiksto ir begioja, ir zaidzia

16. May 2011, 19:24

oi auksiuke,tai jus buvot kalba paruose,kad kraustytuos i nuosava nama 😃,o man taip pasiule kaimyne,nes ramybes neturi,tai pasakiau,kad nupirktu ta nama ir issikrautysim 😃,tokie zmones patys turi bedu,o ne musu vaikai,namie nevaiksciosi ant pirstu galu

16. May 2011, 19:22

Pas mus beveik vien pensininku namas ir kaip jau rasiau labai panasi situacija buvo,atejo grasinti,nes mano dabar jau vienu metuku mergaite jai kliudo gyventi,tai skambinau i vaiku teises ir pasake,dar ateis grasinti rasyti pareiskima ir viskas

16. May 2011, 15:28

Kai mes pirkomes buta, mus kaimynai taip pat perspejo, kad apacioje gyvena senmerge, kuri del menkiausio sudo eina skustis pirmininkei. Tame tarpe ja taip pat erzina vaiku keliamas triuksmas. Taciau niekas i ja nebekriepia demesio, juokiasi ir tiek. Bet mes su vyru jau buvom pasiruose kalba, jei ji sugalvotu pas mus ateiti. Sakysim, jei nepatinka, kelkis i nuosava nama gyventi 😀 Bet kol kas dar neteko su ja susipazinti. Na bet nuomojamame bute nepamandravosi, sugalvos seimininkas ir pasakys - kelkites is cia.

16. May 2011, 13:52

CIA kaimyna reikia kontroliuot ir jam policija turi nurodymus duot.kas cia per nesamone..

16. May 2011, 13:09

o tada kai policija iskviete, tai vaikas buvo tik po miego pabudes, as ejau tvarkyt kambarius, siurbt kilima. pas mus toks didelis stalas stovi, ji traukiau kilimu, paskui ant grindu kampu perstatinejau. ir po kiek laiko girdziu kad kasa skambina, o policija jau stovi. sestadieni 4 val. man stalas per didelis ir sunkus kad ji tikrai panestau.taio reiskia kad reik ant pirstu galuku diena vaiksciot ar kaip.

16. May 2011, 13:07

tai va, kad neuzdrausi, sveiki vaikai, tai ir laksto, duodasi, reikia gi kazkur energija islieti 😀 reiktu pensininkams atskiru namu...kad visur butu tylu ir ramu 😃

16. May 2011, 13:06

nu mano vaikas pasakysiu tikrai labai judrus, ramiai vietoj nepasedi, jei pasedi tai kelias minutes. jam lakstyt dukt, berniukas tai zaidzia su masinom. mes namie turim ta didele masina paspirtuka jei gerai vadinasi, nu su ja laksto greit po namus. manau nuo jos cia didziausias triuksmas. gal; reiketu ja atimt ir neduot zaist. bet jei su ja zaidzia tai diena, o vakare ji buna padeta ir stovi.

16. May 2011, 12:55

arnutis man panasi situacija buvo
as pradzioj apsirengiu pati o poto maziouke tai kaimyne po mumis susistabde vyra ir sako pasakyk savo zmonai kad nevaiksciotu su batais.nu laba diena savo namuose negalesiu su batais vaikscioti.po kiek laiko kai jau mergaite vaikstinejo atejo sakyti kad nezaisciau su kamuoliu tai as jau sakau vaiko tikrai nepririsiu ir panasiai tai dabar jau ylu ramu pora metu.kaip gali uzdrausti vaikui zaisti ar kartais perbeegti per kambarius?

16. May 2011, 12:54

gal reiketu tikrai su kuo pasikonsultuoti, nes jis cia nenurims, visaip bando mus iskraustyti. jei butu cia musu butas tai taip nebijociau, o dar tik nuomojames.gaila kad teisininkas neparaso savo nuomones

16. May 2011, 12:52

na jei reiketu issikraustyt tai tikrai nenoreciau, nes dar viena su vaiku be vyro, jis isvaziaves i uzsn, ir man tikrai negaletu kas is seimos padet. o daiktu tai yra, viena nepanesiu... jei kartais seimininkui atsibostu klausytis skundu to kaimyno. cia jau 3 butas per 3 su virs metus. aisku is kitu issikelem ne del vaiko, o kad pirmas buvo per mazas 1 kambario butas, nors dar buvom tik dviese, kita 2 kambariu buta pardave, o dar sitas. beveik kas metai reik kraustytis.

16. May 2011, 12:51

oho

16. May 2011, 11:45

o as nezinojau, kad tokiu kaimynu yra 😀 logiskai galvojant, na ka jis gali padaryt? nei policija, nei vaiku teises neuzdraus gi 2 metu vaikiukui zaisti, begioti ir pan. Aisku tevai gali neleisti tarkim dauzyti kamuolio i grindis 😀 jei diedukui kas nepatinka, tegul ir issikelia. O kam nuomot buta ar nenuomot, iskeldint jus ar palikt sprendzia buto savininkas. Aisku nezinau kaip ten man atrodys tas triuksmas kai pati busiu senuciuke, dabar netrugdo, nors uz sienos mazyle kokius 2 men verkdavo naktim istisai, o sienos cia popierines 😃 net manaji prikeldavo, bet ka padarysi, tokie tie kleckiukai 😀 gal jums su kokiu advokatu pasitarti reiktu, buna gi nemokamos konsultacijos, man atrodo. O tai nei tau, nei suneliui ramybes nera...

16. May 2011, 09:48

Tokiu kaimynu pasitaiko ir nemazai tokiu yra,labai panasi situacija pas mane,buvo atejusi gasdinti teismais kaimyne mus,kad triuksmas.

16. May 2011, 09:37

jei galima kuo greiciau patarkite. labai aciu.zinau kad del buitinio triuksmo didelio negali but tokio namie. bet kiek jis turi siekt, ar 2.4m vaikas gali ji sukelt. tas triuksmas jei ir buna bet tikrai ne visa diena, ne istisai. juk dar geri orai mes einam i lauka, miegam pietu ar kitur kur einam.as namie budama negaliu visu zaislu atimt is vaiko, ar istisai but prie vaiko, jei jis sumanutu mest koki zaisla, ar pats nukrist, neleist sokt, dukt.

16. May 2011, 09:33

laba diena, as pirmiau klausiau psichologo patarimo. taciau pas mus tie nesutarimai netyla. kis net neina pas mus aiskintis, o kalba su kaimynais ir mus pradejo smeisti, kad is buvusio buto mus isvare to namo gyventojai su sakek ir grebliais, nors mes is to buto issikraustem nes ji pardave, ir be to mes pirmam aukste gyvenom, tad nekelem jokio triuksmo. o dar is pradziu.
jis is pat pradziu ejo pas mus skustis del triuksmo, dienos metu vaikas negali but namie, zaist ar lakstyt. nes jam gyvenant po mumis didelis triuksmas.buvo vyras nuejes ir tikrai girdisi, bet as negaliu vaiko suturet kad jis butu ramus ir sedetu, jis yra sveikas ir judrus. veliau ateidavo pas mus ir rekdavo ant musu, vaikas pradejo jo bijot. dar veliau jis del vaiko iskviete policija, jie atvaziave nieko blogo nesake, pamate koks vaikas ir tik juokesi. kad pensininkas kaimynas nezino ka daryt. dar veliau jis gasdino vaiku teisiu apsauga, nors nezinom ar ten buvo nuejes. nors as pati skambinausi i ten, man pasake kad jei vaikas priziurimas tevu nieko nebijot. buvo sukvietes namo susirinkima, del prasymo mus skelt is buto, jis ne musu mes ji nuomojames. tiesa, kai anksciau gyveno sio buto savininkas ir kai jis augino savo 2 vaikus, kaip sake ir su juo buvo daug konfliktu del to pacio. dar suzinojau, kad jis nori rasyt pareiskima ant musu. ka galetume mes padaryti, kad tas kaimynas aprimtu, kad mes galetume gintis.mes norime ramiai gyventi.ar as galiu pati parasyt pareiskima ant jo, ar kaip apgint vaika. turbut pirmas atvejis, kai del tokio dalyko bandoma isvaryt, kad del vaiko kvieciama policija. kaip klausinejau kitu seimu su vaikais, nieko panasaus nera kaip cia.