Rekomendacija del advokato

02. Dec, 07:47

Sveiki Prasom parekomanduoti gera patikima advokata kuris uzsiima seimos bylomis! Aciu!

Pavasaris23 Pavasaris23 04. May 2023, 15:42

Nežinau, ar labai tinkama vieta, bet prie to paties pasiūlysiu Jums saugos tarnybos paslaugas. Būtinai apsilankykite BSG tinklapyje https://www.bsg.lt/ .

24. Sep 2015, 04:35

Ar jums reikia be streso ir patikimą paskolą verslui, būsto, švietimo, investicijų, vykdymo sutarties ar asmeninės paskolos susisiekite su mumis šiandien (hillsfinancialservice15@gmail.com). Mes suteikiame jums paskolą visiems bent 2% palūkanų Nesiimant griežtų reikalavimų. Jums bus malonu jums padarė !!!

14. Aug 2015, 14:13

UAB "T.V.K. Verdiktas" suteiks pirmą teisinę konsultaciją nemokamai.

UAB "T.V.K. Verdiktas" teikia teisinę pagalbą tiek atvykus į įmonės buveinę, tiek internetu ir telefonu. Įmonės teisininkai konsultuoja įvairiais teisiniais klausimais, rengia seminarus teisės temomis bei rašo teisės tema straipsnius į vietinius dienraščius.
Įmonės paslaugų kainos yra tikrai mažos, palyginus su kitomis įmonėmis.Kai kurios už tas pačias paslaugas ima ir dvigubai didesnes sumas.

Įmonės kontaktai:

e-svetainė: www.verdiktas.lt, tel: +370 315 27502,

Turėdami teisinių klausimų galite kreiptis tiesiai į teisininkus: el.p.: teisininkas@verdiktas.lt arba mob.tel.: +370 646 92275

Atsakymo sulauksite kelių valandų bėgyje o esant poreikiui galėsite susitarti dėl teisinių paslaugų teikimo.

28. Nov 2014, 11:14

Atsiprašau, kad prikeliu seną temą. Iškilo klausimas. Tėvai nusipirko būta iš varžytynių, o ten pasirodo gyvena žmonės ir turi nepilnametį vaiką, o kraustysis nenori. Ką daryti? Draugas pasiūlė kreiptis į advokatų kontorą Vilniuje. Radau http://www.verum.lt/. Gal žinot apie ją ką nors? O gal iš viso nėra reikalo kreiptis? Laukiu patarimo.

19. Feb 2013, 22:43

Laba diena. Turiu problema, ir norėčiau paklausti patarimo. Dirbu kasininke, esu nėsčia. buvo atvejis kai atnešė moteris netikra kupiūrą, o aš jos nepriėmiau, bet nekviečiau apsaugos. Po kurio laiko iškvietė i policija, ir vos spėjus ateit man pareiškė, kad už tai, jog neiškviečiau apsaugos įtarus netikrą kupiūrą, man gresia baudžiamoji atsakomybė, kitaip sakant teistumas.Patarė, kad į parodymus rašyčiau, kad tiesiog aš nepriėmiau tos kupiūros, nes man atrodė kaip išskalbta, ir išdažyta melynais dažais. Nežinau ką daryt, ką rašyt ir manau, kad dėl tokios situacijos mane iš darbo atleist gali, ir pasodint.

08. Jan 2013, 11:47

Sveiki!
yra tokia situacija!
Neseniai man gyme vaikelis.Esu kuri laika issiskyrusi.Norint uzsiregistruoti vaikeli,teko kaip teva irasyti savo buvusi vyra.kadangi nuo santuokos nutraukimo nepraejo 300 dienu.Tai nera vaiko biologinis tevas.Dabar noreciau apgyncyti tevyste.
Gal kas is mamyciu jau buvo susidurusios su tokia situacija,bukit geros patarkit.
gal kas pazista nebrangu advokata,kuris jau turejo tokiu bylu,kadangi,kiek teko girdeti,yra ne viena tokia byla

07. Dec 2012, 10:11

o jus is vilniaus?

02. Dec 2012, 19:47

Sveiki

Prasom parekomanduoti gera patikima advokata kuris uzsiima seimos bylomis!

Aciu!