Skyrybos

13. Jan, 12:56

PADEKITE! Sveikos mielosios, esu naujoke, todel net nezinau ar si tema jau gvildenta, taciau norejau suzinoti, gal kuriai nors is jusu buvo sitaip. Mano situacija, gyvename su vyru jo mamos pirktame bute, didziaja dali prie jo remontu prisidejo jis, daiktai, sildymas ir t.t., mano inasas daugiau neirodomas, pinigai skirti maistui, degalams, aisku ir prisidejau prie remontu, TACIAU domina suzinoti, kas nutiktu, jeigu skirtumemes ir kaip butu dalijamas turtas, registruoti nesame abu bute, taciau kyla didelis nesaugumo jausmas, kai butas jo mamos, su dukryte nenoreciau atsideurti gatveje!!!

14. Aug 2015, 14:12

UAB "T.V.K. Verdiktas" suteiks pirmą teisinę konsultaciją nemokamai.

UAB "T.V.K. Verdiktas" teikia teisinę pagalbą tiek atvykus į įmonės buveinę, tiek internetu ir telefonu. Įmonės teisininkai konsultuoja įvairiais teisiniais klausimais, rengia seminarus teisės temomis bei rašo teisės tema straipsnius į vietinius dienraščius.
Įmonės paslaugų kainos yra tikrai mažos, palyginus su kitomis įmonėmis.Kai kurios už tas pačias paslaugas ima ir dvigubai didesnes sumas.

Įmonės kontaktai:

e-svetainė: www.verdiktas.lt, tel: +370 315 27502,

Turėdami teisinių klausimų galite kreiptis tiesiai į teisininkus: el.p.: teisininkas@verdiktas.lt arba mob.tel.: +370 646 92275

Atsakymo sulauksite kelių valandų bėgyje o esant poreikiui galėsite susitarti dėl teisinių paslaugų teikimo.

13. Jan 2013, 14:10

Pritariu Kotrynai.

13. Jan 2013, 12:56

PADEKITE! Sveikos mielosios, esu naujoke, todel net nezinau ar si tema jau gvildenta, taciau norejau suzinoti, gal kuriai nors is jusu buvo sitaip.
Mano situacija, gyvename su vyru jo mamos pirktame bute, didziaja dali prie jo remontu prisidejo jis, daiktai, sildymas ir t.t., mano inasas daugiau neirodomas, pinigai skirti maistui, degalams, aisku ir prisidejau prie remontu, TACIAU domina suzinoti, kas nutiktu, jeigu skirtumemes ir kaip butu dalijamas turtas, registruoti nesame abu bute, taciau kyla didelis nesaugumo jausmas, kai butas jo mamos, su dukryte nenoreciau atsideurti gatveje!!!