Sriubų receptai

17. Jun, 02:09

REIKES: 500g megstamo farso(paruosti kaip kotletams), ryziu,bulviu,morkytes,svoguno. Morka sutarkuoti burokine tarka,supjaustyti svoguna ir pakepinti ant keptuves.Tuo tarpu uzkaisti vandeni,uzvirus sudeti ryzius ir pakepintas morkas.Kai ryziai bus pavire mazdaug 15 min galima deti bulves ir kukuliukus (as darau maziukus,vieno kasnio) ir virti kartu,kol ryziai ir bulves galutinai isvirs.

13. Dec 2011, 15:07

aš pati sriubas jeigu verdu ne su mėsa, tai tada dedu Vegeta Natur universalius prieskonius be maisto priedų, kurie man atstoja kubelius sultinio. va paskutinė sriuba, kurią gaminau - trinta žiedinių kopūstų: http://www.mama.lt/show-recipe/8449. skani, švelni, tinka ir vaikams

27. Nov 2011, 13:37

o kokius prieskonius dažniausiau į sriubas dedat?

31. Jul 2010, 22:09

jurate,pasidalink receptuku cia 😀

31. Jul 2010, 22:05

as daznai verdu sriuba su farsu skanu labai

06. Jul 2010, 22:16

gali buti,redvelvet,bet va kukuruzu det nesu meginus 😀

06. Jul 2010, 21:46

laurike, ir as tokia verdu, ti dar idedu zirneliu ir kukuruzu. LAAABAI skani sriubyte, megstu ir as ir vyras ir dukryte

06. Jul 2010, 21:37

PIENISKA SVIEZIU DARZOVIU SRIUBA
Sviezus kopustas,sviezi morkyte,sviezi bulvyte.kopusta ir morkyte sutarkuoti,morka galima ir plonai supjaustyti,bulve supjaustyti,viska deti i verdanti vandeni ir virti.kai darzoves bus isvire pilkit pienuka ir uzvirkit.jei megstat tirstesne sriuba galit ipilti kelias manu kruopas.galima ir be ju.gardinkit sviestuku.pagal skoni cukraus arba druskos.SKANAUS! p.s lb patinka vaikams.

18. Jun 2010, 23:16

Laurike, aciukas😉Man asmeniskai irgi skaniau kai neskiestas pienelis😉

18. Jun 2010, 23:08

BET... jei pienuka perkat parduotuvej,jis ir taip neriebus,tai virkit be vandens,t.y neskieskit.o jei is ukininku ar savo karvytes,galit skiesti.bet man asmeniskai skaniau grynas pienas.

18. Jun 2010, 23:05

amelija,ryziai,kaip ir makaronai greiciau isverda vandeny nei piene.tai ir ryzius ir makaronus verdu mazam kieky vandens,o kai jie buna jau bebaigiandys isvirti pilu pienuka,ir pabaigiu virti.

18. Jun 2010, 22:54

Mamytes, gal mano klausimai kvailoki, bet tik tris metus gyvenu savarankiskai nuo mamos, tai truputeli kai kuriu jos gamintu patiekalu receptu nesu gaminusi.Nes pati salotas visokias gaminuosi, o mama moka sudetingus receptus, kuriuos tingiu pati gaminti o ir nezinau kaip tiksliai.Biruciuliuke, o kai verdi pieniska ryziu sriubyte, skiedi vandenuku?

18. Jun 2010, 21:57

juratele,ir man siupinine patinka,tik as verdu ne sriuba,o kose.

18. Jun 2010, 21:51

niekad nemegau..

18. Jun 2010, 21:51

man pieniskos sriubytes 👍 kleckiuku,zacirka,naminiu makaronu.mmm..kai nuvaziuoju pas mama visada verdam.

18. Jun 2010, 21:46

po gimdymo kasdien valgiau pieniškas,taip jų norėjau:makaronų,moliūgų,kleckučių,ryžių😀reiks pažiūrėt IKI,kai būsiu😀

18. Jun 2010, 21:37

oi,negaliu pienisku pakesti...as verdu siupinine..pamarinuoji mesyte,ja supjaustai plonomis juostelemis..dedi i sultini mesyte,smulkiais kubeliai bulviu,pakepintu morku su paprika ir svoguniuku,dar isvirtu ryziu,rauginto agurkelio...baigaint virti,idedi pomidoru pastos..niam niam..sotu,skanu.

18. Jun 2010, 21:36

aga man apskritai kruopos skanu-ryziai,grikiai,perlines 😀

18. Jun 2010, 21:35

tai visas kruopas reikia plauti isskyrus manus.biruciuliuke,net nezinau kaip paaiskinti.jie gal greiciau makaronai su mesyte.bet ju ieskoti reikia tiksliai zinau IKI prie makaronu.man tai ji skani 😀

18. Jun 2010, 21:31

man ir pieniška ryžių sriuba labai skanu😀

18. Jun 2010, 21:29

Va va, vadinasi gerai mama sako😉

18. Jun 2010, 21:27

aš visuomet ryžius nuplaunu arba net užmerkiu keletą min😀

18. Jun 2010, 21:21

Kol radau sita temele😀Pasislepus buvo😀
Laurike, jau issiaiskinom, cia kalbesim apie sriubyte😀As turejau omeny atskirai pavirti ryzius.Dar kazka mano mama minejo kad juo reikia pries verdant nuplauti, kad nebutu balto skysciuko.Taip ir nesiryzau sriubytes ryziu issivirti, bet butinai reikia pabandyti, gi skanu turetu buti😉

17. Jun 2010, 22:26

kiek naujų idėjų sriubytėms,ekspirimentuosim😀o kokie ten mini koldūniukai?aš gal tokių nežinau.

17. Jun 2010, 18:57

asta,va taip kaip parasei zinau kad pomidoru sriuba verda 😀

17. Jun 2010, 18:53

aš dar kartais iš faršo ne kukuliukus darau, o jį sukepinu ir išskaidau smulkiai, po to ant to faršo sudedu morkas tarkuotas ir česnako, patroškinu keptuvėj ir į sriuba... mmmmm... kaip skanu....

17. Jun 2010, 18:51

asta,nemeginau perliniu sriubyte su kukuliukais.bet apskritai perliniu kruopu ir kose ir sriubyte skani 😀

17. Jun 2010, 18:49

o jei megstat burokeliu sriubai.lb skanu su "ausytem" parduotuvese prie makaronu yra tokiu mini kolduniuku,buna su suriu ir su mesyte.maiselis kainuoja apie 5-6lt to maiselio musu seimynai pakanka 2-3x isvirt sriubyte.

17. Jun 2010, 18:48

aš verdu irgi taip pat... dar skanu ir vietoj ryžių perlinių kruopų įdėti....

17. Jun 2010, 18:45

amelija,jei kalbi apie kukuliukus,kad atskirai virt,tai tikrai ne.nes sriubytei visa skoni kukuliukai suteikia 😀

17. Jun 2010, 18:42

amelija,forumas visu ir si sriubytes tema ne privati 😀 kalbekit i sveikata.o del ryziu isivaizduokit kiek ju buna verdant maisely,tai daug maz orentuokites kiek jusu seimynelei reikes 😀

1 2