Pirktinių biskvitų Pertepimui: kondensuoto pieno skardinės, sviesto pakelį, įvairių vaisių (apelsinų, kivių, bananų, konservuotų ananasų ir t.t., kas ką mėgsta) Minkštą sviestą išsukti su kondensuotu pienu iki purios masės. Pertepti vieną biskvitą, apibarstyti susmulkintais vaisiais (aš dar ir riešutų smulkintų truputį pabarstau), po to kartoji su kitais biskvitais. Baigus formuoti tortą, jį visą aptepam su kremu ir pasitelkus fantaziją papuošiame. SKANAUS.
Dar nezinau, siandien viska susipirkau, rytoj bandysiu darysti, tai poto parasysiu kas man ten gausis 😀
agonija, ar gavosi kremas?
Sviestą reik pirkt kuo riebesnį
Nu nežinau kaip paaiškint, apytirštis, bet kai palieki sustingti, tai sviestas jį sutirština.
Biskvitą galima išsikepti irgi pačiai (anksčiau kepdavau, daba nebepaslenku (gėda pelėda)). Tik tam reikės:
6 kiaušinių, stiklinės cukraus, stiklinės miltų, vanilės.
Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti su stikline cukraus, kol masė pasidarys labai tiršta. Tuomet sudėti trynius, truputį vanilės, stiklinę miltų ir viską gerai išplakti.
Torto formos dugną ištepti sviestu ir pabarstyti miltais. Išplaktą masę supilti į formą ir kepti 150-180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min. Atvėsintą biskvitą padalinti į 3 dalis ir pertepti kremu.
va va, o sakyk tas tavo kremas koks gaunasi? ar skystas ar koks, nes planuoju ryt plikytus pyragiukus kepti su kremu, tai gal sita krema naudociau.
Ir dar vienas pliusas, kad nebrangu.
as saldumynu megeja, tai man turbut niekas nera per saldu 😃 o siaip tai as tokius tortukus darausi daznokai, be progos, dariau praeita savaite, o dabar planuoju ant velyku pasidaryti, juk taip lengva ir skanu 😀 ir valgom mes ta viena torta 4 dienas 😀
su kondensuotu pienu jis gaunasi gan saldokas, bet gal ir geriau, nes mažiau susivalgo 😃 .
as pati kepu lakstus ir pertepu arba grietinele arba virtu kremu, reiks kada sita varianta pabandyti 😀
Pirktinių biskvitų
Pertepimui: kondensuoto pieno skardinės, sviesto pakelį, įvairių vaisių (apelsinų, kivių, bananų, konservuotų ananasų ir t.t., kas ką mėgsta)
Minkštą sviestą išsukti su kondensuotu pienu iki purios masės. Pertepti vieną biskvitą, apibarstyti susmulkintais vaisiais (aš dar ir riešutų smulkintų truputį pabarstau), po to kartoji su kitais biskvitais. Baigus formuoti tortą, jį visą aptepam su kremu ir pasitelkus fantaziją papuošiame. SKANAUS.