Triušienos receptai

14. Mar, 08:44

Sveikos mamos, Būtų labai miela jei šioje skiltyje pasidalintume įvairiausiais triušienos receptais su nuotraukomis. Taigi įkeliu savo receptuką Orkaitėje keptas triušis Mums reikės: Triušienos Prieskonių Druskos Česnako Morkų Bulvių Taigi gaminame. Supjaustome triušį gabalais ir pasiruošiame prieskonių mišinį (naudokite įprastinį, kuris jums patinka), taip pat supjaustykite česnaką smulkiai ir gerai įtrinkite į triušieną kartu su prieskoniais. Palikite porai valandų, kad įsigertų prieskoniai. Tuomet nusilupkite morkas bei bulves, jas supjaustykite stambiais gabalais ir padruskinkite. Po poros valandų kai triušiena paruošta viską (triušieną, bulves ir morkas) sudėkite į kepimo maišą ir sandariai jį užrišę šaukite į orkaitę 200 laipsnių temperatūros. Kepkite 1-1,5 valandos, priklausomai nuo triušio dydžio. Triušiena išleidžia savo sultis, todėl triušis kepa savo garuose. Tai pats paprasčiausias būdas pasigaminti patiekalą iš triušienos sugaištant minimaliai laiko virtuvėje. Skanaus!

08. May 2012, 11:36

Sveikos mamos, šiek tiek informacijos apie triušieną. Kiek man teko susidurti tai daugelis mamų triušieną šaldo. Jeigu jūs taip pat darote tokiu atveju ją reikės troškinti kad būtų minkštesnė. Bet jeigu jūs nusiperkate šviežią iki 3 dienų skerdimo tuomet triušiena bus žymiai minkštesnė nei šaldyta ir jos marinuoti bei troškinti ilgai nereikės arba kepta orkaitėje tikrai nebus kieta.

06. May 2012, 21:28

sveikos pasidalinsiu ir as savo receptuku apie triusiena, nezinau kaip kitiem bet mano seimynai tai patinka😀
taigi reikes triusio jei didesnis gali but ir puse,morkos kas megsta morkas gale deti daugiau as dejau dvi, svoguno saliero, nu aisku druska pipirai, cesnakai, as dar uzdedu majonezo ant triusio ir itrinu druska pipiriais ir cesnakais bei palieku per nakti. Tada ryte, triusi sudedu i stiklini inda skirta kepimui orkaiteje, kartu sudedu morkas svoguna saliera dar galima deti ivairiu darzoviu kokias tik megstate, tada uzpilu viska vandeniu ir kepu orkaiteje apie 2val 180laipsniu temp. jei reikia dapilu vandens, o pbaigoje likus kepti 10min, ipilu grietineles, galima patiekti su salotomis ir bulvemis😀

06. Apr 2012, 10:14

niu as marinuoji ir laikau bent para, bet jau taip pabodo...

03. Apr 2012, 22:45

Man sitaip ruosta triusiena pakankamai sausa ir kieta, esu dariusi. As iswerdu po to troskinu su morkytemis ir kitais ivairiais priedaais grietineleje. Su bulviu kose - pasaka.

31. Mar 2012, 17:57

o kaip minkstinat triusio mesyte?

14. Mar 2012, 08:46

Prisegu nuotrauką

14. Mar 2012, 08:44

Sveikos mamos,
Būtų labai miela jei šioje skiltyje pasidalintume įvairiausiais triušienos receptais su nuotraukomis.
Taigi įkeliu savo receptuką

Orkaitėje keptas triušis

Mums reikės:

Triušienos
Prieskonių
Druskos
Česnako
Morkų
Bulvių

Taigi gaminame. Supjaustome triušį gabalais ir pasiruošiame prieskonių mišinį (naudokite įprastinį, kuris jums patinka), taip pat supjaustykite česnaką smulkiai ir gerai įtrinkite į triušieną kartu su prieskoniais. Palikite porai valandų, kad įsigertų prieskoniai. Tuomet nusilupkite morkas bei bulves, jas supjaustykite stambiais gabalais ir padruskinkite. Po poros valandų kai triušiena paruošta viską (triušieną, bulves ir morkas) sudėkite į kepimo maišą ir sandariai jį užrišę šaukite į orkaitę 200 laipsnių temperatūros. Kepkite 1-1,5 valandos, priklausomai nuo triušio dydžio. Triušiena išleidžia savo sultis, todėl triušis kepa savo garuose. Tai pats paprasčiausias būdas pasigaminti patiekalą iš triušienos sugaištant minimaliai laiko virtuvėje.

Skanaus!