Triušis kūdikio meniu

12. Apr, 11:33

labas visoms. vakar gavau triusiuka :) noreciau pabandyti Gustytei duoti paragauti jo tik nezinau kaip ji tinkamai paruosti? gal kuri zinote ir bandete? tai butu jos pirmoji mesyte kiek teko girdeti sveikiausia mesyte tad noreciau nuo jos ir pradeti. dekui uz atsakymus ;)

11. Jun 2012, 11:12

Sveikos mamytes, noriu pasiūlyti jūsų mažyliams šviežios triušienos. Skerdžiu tik pagal išankstinius užsakymus, todėl gaunate tik šviežią produktą. 1kg kaina 25Lt, jei domintų rašykite info@manotriusis.lt. Triušius auginu Vilniaus raj. bet pristatau ir į Kauną.

12. Apr 2011, 13:04

labai aciu uz patarimus 😀 gerai kad galima cia gauti patarimu 😉

12. Apr 2011, 12:44

Aciu 😉 as tik nedruskuoju vandenuko dar darzovytes kai verdu tai gal ir mesytei nedruskuosiu kolkas 😉
ai tai triusi dar reikia ismirkinti per nakti ar ne? gerai pabandysiu paziuresiu ar valgys ar ne 😀 rytoj gal padarysiu tada siandien pasimerkus ji 😀
Kuo toliau iki metuku tai tikriausiai tuo lengviau jau bus su mesyte 😀
o tarkim viena diena jei duociau triusiuka, kita diena kokia kalakutiena pvz? ar is pradziu pratinti prie vienokios mesytes tik?

12. Apr 2011, 11:33

labas visoms. vakar gavau triusiuka 😀 noreciau pabandyti Gustytei duoti paragauti jo tik nezinau kaip ji tinkamai paruosti? gal kuri zinote ir bandete? tai butu jos pirmoji mesyte kiek teko girdeti sveikiausia mesyte tad noreciau nuo jos ir pradeti.
dekui uz atsakymus 😉