Vaikas kramto nagus

19. Jun, 04:10

Turiu didelę problemą. Jau gal kaip pusmetis pastebiu, kad sūnus kramto nagus, ir odeles aplink pirštus. Jau net nežinau, nei kuo tepti, nei ka daryti. Niekas nepadeda. Gasdinau, bariau, gražiai kalbėjau ir vis tas pats. Rankų pirštai atrodo baisiai. Kaip būtų nudegę ir likę randai, arba pradėjusi augti nauja odelė. Patarkite ką daryti.?

08. Jul 2011, 10:52

Yra vaistinej nagu lakas,jis labai kartus ir nenusiplauna kaip kremas😉

08. Jul 2011, 10:40

sveikos mamytes patarkit ka daryti kad dukra nekramtytu nagu gaila mergaite o nagai baisus jai jau 10 metu o vis tiek neatpranta

20. Nov 2010, 22:02

naudojom mes ta kartu kremuka is vaistines,nepadejo,nueidavo rankas nusilpaudavo ir toliau skanavo,gazdinau du maisiukais ant ranku,sakau jei grausi pirstukai i maisiuka pabegs ir nebeturesi,bet bijojo tik is pradziu.o kadangi visalaika nori tokiu ,,spalvotu'' nagiuku kaip mamytes tai teko sakyti kad jei nagiuku negraus uzaugs ir jai tokie.patikejo.

15. Nov 2010, 21:31

seip gal pirmiau reikia paziuret kokiais atvejais vaikas pradeda kramtyti nagus
gal kai stresuoja
ar kai yra baromas
o gal seip kai tv ziuri, ir tada jau kazka galvoti.
seip manoji darzelyje prisiziuri ka vaikai daro, paskui kai kazka naujo pamatau is darzelio "atnestu igudziu" tai pasakau kad taip negrazu ir negalima,
bet seip nagu kramtimas gal is seimos nariu kas kramto, tai vaikas labai greitai tai pagauna

19. Jun 2010, 18:57

jo as apie ta kremuka ir girdejau, labai veiksmingas

19. Jun 2010, 18:30

yra vaistinej tepaliukas specialiai kramtantiems nagus sake padeda

19. Jun 2010, 16:10

Turiu didelę problemą. Jau gal kaip pusmetis pastebiu, kad sūnus kramto nagus, ir odeles aplink pirštus. Jau net nežinau, nei kuo tepti, nei ka daryti. Niekas nepadeda. Gasdinau, bariau, gražiai kalbėjau ir vis tas pats. Rankų pirštai atrodo baisiai. Kaip būtų nudegę ir likę randai, arba pradėjusi augti nauja odelė.
Patarkite ką daryti.?