"Bambinos" 2016 – 2017 metų vaikų kirpimų ir šukuosenų kolekcija

"Bambinos" 2016 – 2017 metų vaikų kirpimų ir šukuosenų kolekcija

08. Sep 2016, 11:05 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Atėjus naujiems mokslo metams vaikų kirpyklėlė „Bambina“ pristato 2016 – 2017 metų vaikų kirpimų ir šukuosenų kolekciją. Kasmet kartu su naujausiomis mados tendencijomis keičiasi ir plaukų šukuosenos bei kirpimai.

TAIP TAIP TAIP sakome ekstremaliems kirpimams ir išskutinėjimams, tačiau svarbu, kad tai atitiktų vaiko charakterį ir temperamentą. 

Savo pozicijų neužleis jau ne pirmus metus įsitaisiusi populiarumo viršunėje„undercut“ šukuosena (trumpi šonai, ilgas viršus). Tačiau toks kirpimas derinamas su mažiau tvarkingu “slick – back” stiliumi, kada plaukai šukuojami atgal. 

Kirpimuose vyrauja įvairios simetriškos ir  asimetriškos detalės, kurios padeda sukurti kontrastus. Ypatingas dėmesys išskutinėjimams, kurie tarsi įrėminimą kirpimą ir atkartoja jo formą.  

Mergaičių šukuosenuose lankelius, galvos juostas ir įvairius aksesuarus keičia tiesiog paprasti įvairių spalvų ir dydžių segtukai, kurie turi neribotas galimybes, kuriant įvairias linijas ir formas. Pasitelkiant fantaziją galima sukurti tikrus meno šedevrus!  

TAIP TAIP TAIP sakome ir kirpčiams! Tai vienas efektyviausių ir paprasčiausių būdų kardinaliai pakeisti mergaitei išvaizdą. Kirpčių formą ir ilgį reikia rinktis atsižvelgiant į vaiko veido formą ir bruožus.

Dar vienas trendas – lob (tai angl. žodžių long bob trumpinys). Tai ilgesnė bob kirpimo versija, kuri leidžia surišti plaukus į uodegą.

Norėdami suteikti šukuosenai žaismingumo, naudokite įvairias plaukų formavimo ir plaukų spalvą galinčias pakeisti priemones, tačiau svarbiausia, kad vaikai ir liktų vaikais: žaismingi ir nerūpestingi... 

Idėjos, kirpimai ir šukuosenos: Bambina kolektyvas

Rūbai: Birbyzas

Spalvoti dažai: Snails